Haberler

Bursaspor - Çaykur Rizespor Maçının Ardından

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "Kazanmak için tek vücut olduk"Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman: "Olumlu futbolu sonuca yansıtamadık"Cemal EKENTOK-Berktuğ ÖNCÜ/BURSA, Bursaspor'un Çaykur Rizespor'u 2-1 yendiği maç sonrasında yeşil beyazlı futbolcular taraftarlarla birlikte...

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "Kazanmak için tek vücut olduk"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman: "Olumlu futbolu sonuca yansıtamadık"

Cemal EKENTOK-Berktuğ ÖNCÜ/BURSA,

Bursaspor'un Çaykur Rizespor'u 2-1 yendiği maç sonrasında yeşil beyazlı futbolcular taraftarlarla birlikte galibiyet sevincini yaşadı. Yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vuran ve 3 puana büyük katkı koyan kaleci Harun, taraftarların isteğiyle üçlü çektirdi. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

HAMZAOĞLU: "KAZANMAK İÇİN TEK VÜCUT OLDUK"

Hamza Hamzaoğlu maçla ilgili olarak, "Bugün iyi futboldan çok kazanmanın önemli olduğu maç oynadık. Futbolcularım kazanmak için üzerlerine düşeni yaptı. Kazanmak için tek vücut olduk. Beşiktaş maçı öncesinde Rize maçını galibiyetle kapattık. Rize tehlikeli takımdı. Kontrataklara dikkat etmemiz gerektiğini söyledik. Son bölümde yüklendiler. Harun penaltı kurtardı" dedi.

Hamzaoğlu basın mensuplarının sorularını şöyle yanıtladı:

"Deniz geçen yıl önemli bir silahtı. Yaptıkları çabuk unutuldu. Bazı oyuncular zaman zaman istediklerini yapamıyorlar. Onun için üzerlerinde baskı oluşuyor. Onlar için sabretmek gerekiyor. Kaybetmemek için Deniz'de ısrar ettim. Kendini bulacağı maç olacaktı. Bugüne nasip oldu. Üzerindeki baskı kalktı. Onu kazandığımız içinde mutluyuz. Harun'da beşinci penaltıyı kurtardı. Kaleci hocamızı ve kalecilerimizi kutluyorum. Hedefimiz ilk beşte bitirmekti. Şimdilik hedefe yakın gidiyoruz. Devre arası ihtiyaç olursa takviye yapabiliriz."

Hamza Hamzaoğlu Beşiktaş maçının çok önemli olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Beşiktaş maçı bizim için çok önemli. Beşiktaş maçına rahat gedebilmek için bu maç önemliydi. Oradan da iyi sonuçla dönebilmemiz, istediklerimizi yapabilmemiz için 3 puan önemliydi. Takım istediğim düzeyde mücadele ediyor. Bu beni mutlu ediyor. İstediklerini yapamayınca etkileniyorlar. Oyunu bu da olumsuz etkiliyor. Benim için önemli olan sahada kazanmak için her şeyini ortaya koymak. Canla başla mücadele ediyorlar. Birinin bur kırılıyor. Kaşı patlıyor sahada mücadele ediyorlar. Önemli olan bu."

KARAMAN: "OLUMLU FUTBOLU SONUCA YANSITAMADIK"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Rizespor olarak iyi bir 90 dakika oynadığımızı düşünüyoruz. İlk yarıda farklı skorla içeri girebilirdik. İkinci yarı golü yediğimiz 5 dakikalık bölümü çıkaralım, üstünlük bizdeydi. Ancak bu olumlu futbolu sonuca yansıtamadık. Bursa tecrübeli takım. Taraftarının gücü ortada. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Rizespor olarak oynadığımız futbolu alkışlıyoruz. Doğru çalışma sonuca yansıyacaktır. Recep Niyaz'ın zamana ihtiyacı var. Süper Lig'de ilk kez oynuyor. Yetenekli çalışkan. Kalıcı olmak için bizim dediklerimizi yapmalı. Yeteneklerini kupa maçında gösterdi. Şans aldı. Süper Lig'de kalıcı olacağını düşünüyorum" dedi.

Taraftarların istifaya davet etmeleriyle ilgili ise Karaman, "Yeniliyorsunuz. Taraftarların bu tepkisi normal" diye cevapladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Hikmet Karaman Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title