Haberler

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı: "Finali Hak Ettik"

Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı, "Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbul'da Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek 3 Haziran'da Bursa'da yapılacak olan final oynamayı, takım olarak hak ettik. Bu zafer, taraftarlarımıza armağan olsun" dedi.

Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı, "Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbul'da Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek 3 Haziran'da Bursa'da yapılacak olan final oynamayı, takım olarak hak ettik. Bu zafer, taraftarlarımıza armağan olsun" dedi.

"İYİ OYUNUN KARŞILIĞINI ALDIK"

Fenerbahçe karşısında Bursa'da ilk maçta da galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyduklarına dikkati çeken Recep Bölükbaşı, şöyle devam etti:

"Bursa'da pozisyon vermediğimiz Fenerbahçe'yi evinde 3-0 yendik. Bursaspor olarak final oynamayı hak edecek bir oyun ortaya koyduk. Futbolcularımız olağanüstü bir gayretle oynadılar. Müsabakanın sonunda da bunun karşılığını aldılar."

KUPAYA ÖZEL PRİM

Futbolculara kupayı almaları halinde özel prim vereceklerini vurgulayan Başkan Recep Bölükbaşı, "Futbolcularımızın bütün primlerini ödedik. Kupayı kazanması halinde de ekstra prim vereceğiz. Yeni stadımızla büyüyebilmemiz için Bursa'nın takımla bütünleşmesi şart. Bunu sağladığımızda önümüzde hiçbir güç duramaz" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Bölükbaşı Türkiye Kupası Bursaspor İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title