Haberler

Bursaspor Başkanı Ali Ay'dan Batalla Müjdesi

Bursaspor Başkanı Ali Ay'dan Batalla müjdesi BURSA, (DHA) Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Vergi sorunumuzu hallettik. Bu, Batalla ile sözleşme yapabileceğimiz ve lisansını alabileceğimiz anlamına geliyor.

Bursaspor Başkanı Ali Ay'dan Batalla müjdesi

BURSA, (DHA)

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Vergi sorunumuzu hallettik. Bu, Batalla ile sözleşme yapabileceğimiz ve lisansını alabileceğimiz anlamına geliyor. Hamza Hoca, uygun görürse Pazar günü Amedspor ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçında Batalla'yı oynatabilir. Bunun için çok uğraş verdik dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, olağanüstü kongre sonrası Bursaspor Kulübü'nün başkanlığına seçilen Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başarılar diledi.

Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Bursaspor'un Özlüce'deki tesislerine giden Başkan Dündar, Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Başkanlığa seçilmenizle birlikte Bursa'da yeni hava oluştu. Yeni stadyum ve yeni hoca ile birlikte yakalanan olumlu hava, yeni yönetimin seçilmesi ile de tamamlanmış oldu. Osmangazi Belediyesi olarak bizler her zaman Bursaspor'un yanındayız. Gelen her türlü talebe cevap vermeye çalıştık. Bundan sonra da desteğimiz kesintisiz bir şekilde sürecek dedi.

BATALLA MÜJDESİ

Bursaspor Başkanı Ali Ay da Dündar'a müjdeli haber vermek istediğini söyledi. Başkan Ali Ay, Ziyaretinizden dolayı çok mutlu olduk. Ben de bu vesileyle sizlere müjdeli haber vermek istiyorum. Vergi sorunumuzu hallettik. Yani bu Batalla ile sözleşme yapabileceğimiz ve lisansını alabileceğimiz anlamına geliyor. Hamza Hoca uygun görürse pazar günü Amedspor ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçında Batalla'yı oynatabilir. Bunun için çok uğraş verdik. Ankara'ya gittik. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Milletvekili Hüseyin Şahin bizlere çok yardımcı oldu. Ocak, Şubat ve Mart aylarında ödenmesi gereken borçlarla ilgili sıkıntıları şimdiden aştık. Bu konuları söylemek istiyorum ki, sanayici ve iş adamı arkadaşlarımız localarını alsınlar, kombinelerini alsınlar, stadı dolduralım. Borçlarımızı biraz aşağıya çekelim diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Dündar Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title