Haberler

Bursaspor, Alman Ekibine 3-0 Mağlup Oldu

Bursaspor, Avusturya kampının 4. ve son hazırlık maçında karşılaştığı Alman ekibi Darmstadt 98’e 3-0 mağlup oldu.

Bursaspor, Avusturya kampının 4. ve son hazırlık maçında karşılaştığı Alman ekibi Darmstadt 98'e 3-0 mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Windischgarsten kasabasında sürdüren yeşil-beyazlı ekip, 4. hazırlık maçına Bundesliga ekibi Darmstadt 98 karşısında çıktı. Karşılaşmanın 28. dakikasında Alman ekibinde Peter Niemeyer, kazanılan penaltı atışını gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıda da oyunda üstünlüğünü hissettiren Darmstadt 98, 62. dakikada Marcel Heller, 64. dakikada Türk asıllı oyuncu Aytaç Sulu'nun golüyle skoru 3-0'a taşıdı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmazken, yeşil-beyazlılar Avusturya'daki hazırlık maçlarındaki 2. mağlubiyetini elde etti.

Taraftarlardan meşaleli destek

Karşılaşmayı izlemeye gelen yaklaşık 100 kadar Bursaspor taraftarı, takımlarına maç öncesi ve maç boyunca büyük destek verdi. Meşaleler ve tezahüratlarla futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, maçın ardından yeşil-beyazlı oyuncuları alkışladı.

Bilal Kısa direği geçemedi

Bursaspor'un Galatasaray'dan kadrosuna kattığı tecrübeli isim Bilal Kısa, karşılaşmanın ilk yarısında kazanılan serbest vuruşta direği geçemedi. Tecrübeli ismin şutu taraftarlardan da alkış aldı.

Sercan Yıldırım çılgına döndü

Gergin geçen müsabakanın ilk yarısında Bursaspor'un golcü ismi Sercan Yıldırım, Alman ekibinin Boşnak orta saha oyuncusu Mario Vransic ile girdiği ikili mücadelede aldığı darbe sonucu adeta çılgına döndü. Vrancic'in üzerine yürüyen Sercan'ı takım arkadaşları ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, güçlükle sakinleştirdi.

4 hazırlık maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet

Avusturya'daki kamp çalışmaları kapsamında 4 hazırlık karşılaşmasına çıkan Timsah, bu maçlarda 2 galibiyet, 2 mağlubiyet elde etti. İlk hazırlık maçında Çek ekibi Mlada Boleslav'a 3-2 mağlup olan yeşil-beyazlı ekip, ardından Avusturya 3. Lig ekipleri Austria Salzburg'u 6-1, Vorwarts'ı ise 2-1'lik skorlarla mağlup etmesini başardı. Son hazırlık maçında Darmstadt 98'e farklı mağlup olan Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 7 Ağustos tarihinde Bandırma'da Bandırmaspor ile karşılaşacak. - SALZBURG

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sercan Yıldırım Bilal Kısa Avusturya Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title