Haberler

Bursaspor'a Avrupa Kupaları'ndan 1 Yıl Men

Güncelleme:

UEFA, Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'a 1 yıl kupalardan men ve 100 bin Euro para cezası verdi.

UEFA, Bursaspor'a 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men ve 100 bin Euro para cezası verdi. Bursaspor'un cezası önümüzdeki dört sezon içinde katılacağı ilk Avrupa Kupası turnuvası için geçerli olacağı belirtildi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı konuyla ilgili kulübün resmi televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Bölükbaşı şunları söyledi:

"ERTELEME CEZASI KALDIRILDI, 1 YIL MEN VERİLDİ"

"Söylenecek bir şey yok. Bursaspor'un durumu belliydi. Her yere gittik ve yardım istedik. Bizim dönemimizle alakalı değil. Daha önceki dönemde erteleme cezası vardı. Onu kaldırıp 1 yıl men cezası veriliyor. Akabinde de eğer 31 Aralık tarihine kadar Kasım ve Aralık alacakları var futbolcuların, onları da ödemezsek 1 yıl daha ceza vermeleri söz konusu. 4 yıl içinde gidemezsek zaman aşımına uğrayacak.

"2 MİLYON EURO KADAR GEÇMİŞ ALACAKLAR VAR"

Avukatlarla görüştük. İstanbul'daki avukatımızla görüştük. CAS'a başvurduk. İtiraz dilekçemizi verdik ve duruşma istedik. Bu süreç devam edecek. Bu ceza nereden geliyor. Bu yönetim olarak 6 ay oldu. 17 Haziran'da kongre yapıldı. 1 milyon 920 bin Euro kadar geçmiş alacaklar var. Daha öncesinden de Erkan Körüstan yönetiminde UEFA ile anlaşma yapılmış. Anlaşmadan aylar sonra haberdar olduk. O dönemde maalesef şu an görev yapmayan Sema hanım bize bildirmedi. Bildirmiş olsaydı geçmiş ödemeler olabilirdi. Futbolcuların Kasım ve Aralık alacakları var. Bir tek Kasım ve Aralık var. Bir çok kulübün 5-6 aylık ödemedikleri paralar var.Haziran ayında futbolcu alacaklarını Temmuz ve Ağustos'a yığmışlar. Biz de çekilen kredinin üzerine tekrar kredi çektik. Geçen yönetimin borçlarını hala ödüyoruz. Bu bir milat olacak.

"KASIM VE ARALIK BORÇLARIMIZI ÖDEYEMEZSEK..."

Rahmetli başkanım vefat ettiğinde 40 günlük başkanlık devrem oldu o dönemde bunu toparlayabilirdik. 1 yılda bu kadar borç olması enteresan. Şehri bütünleştirdiğimizi düşünüyoruz ancak parasal yönde kimsenin yardımı olmadı. Biz de kredi kullandık. Kendi yağımızla kavrulduk. 1 yıl men cezası var. Bunun daha kötüsü de olabilir. Kasım ve Aralık borçlarımızı ödeyemezsek bu ceza 1 yıl daha artacak. Gereğini yapacağız. Sonuçta durum bu. Bizden kaynaklanan bir olay değil. Ama ben Bursaspor olarak bakıyorum. Geçmiş yönetime bakmıyorum. Bunu çözümü söz konusu. Bunu çözmek için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Recep Bölükbaşı Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

akpartilimobilWeb@haberler.com:

Bursaspora ptt 1 lig yakisir inşallah

13
17
yanıtYanıtla
AZERI:

EYYY !!! ''''BILET INNA '''' / PLATINI / , FENER ISIGINDA PISIP ASLANA , KARTALA. TIMSAHA YEM OLACAK , FIRTINADA BOGULUB KARABAGDA IMDAD DILEYECEKSEN . . . . . . . . . . . .

11
8
yanıtYanıtla
seref firatMobil-ANDROID:

Beşiktaş a gidin.sampiyon yaptilarya sizi...

9
8
yanıtYanıtla
hedeeMobil-ANDROID:

pislik fener superligden atilirsa tüm sorunlar bitecektir

7
6
yanıtYanıtla
objektif:

iyi olmuş bursaya, sırada ts, ve cincon var. . . .

4
8
yanıtYanıtla
ultraveysel:

bursa uefa ya katılsa ne katılmasa ne. . . . bu da haber mi?

3
7
yanıtYanıtla
ultracıymış:

ultra sizide gördük bu sene gelenden 4 giden den 4

yanıt3
yanıt1
xyz:

ertuğrulun hatırına şampiyon yapıldınız(dikkat edin ertuğrulla değil, hatırına, gündemi takip eden anlar). onu mu sanıyorsunuz. . .

3
6
yanıtYanıtla
Yasin:

Utanmadan böyle yorum yapanlar var. Biz alnımızın hakkıyla şampiyon olduk sizin gibi şike ile değil. Biz tuttuğumuz takımı şampiyon yaptık. Siz farklı şeyleri tutarken. . . Yazık!

yanıt3
yanıt0
sefa.Mobil-ANDROID:

üzüldüm bursa spor herzaman için sizin yaninizdayiz bir G.S. olarak.

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title