Haberler

Bursalılar 'MUTLULUK'TA Buluştu

Güncelleme:

Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi'nde bir araya gelen Bursalılar; Okuantum Kişisel ve Kurumsal Gelişim tarafından organize edilen, PERYÖN destekli konferansta Okan Aras'ın hoş sohbetine tanık oldu.

Ne isterseniz o olur' bakış açısını sık sık gündemine alan Aras, sadece bilginin, davranışları değiştirmediğini hatırlatarak "Önemli olan ayrıntı, farkına varıp; yapabilmekten geçer" dedi.

İnteraktif bir giriş ile başlayan etkinliğin ilk sürprizi, bağlama ustası Erdoğan Irmak'ın çaldığı Güney Üçlemesi eşliğinde okunan Nazım Hikmet'in 'Yaşamaya Dair' şiiriydi... İzleyenlerin tamamının katıldığı rahatlama seansı da, konferansın en keyifli anlarından biri olarak dikkat çekti. Görsel hafızamızın, çoğu kez işitsel hafızadan daha güçlü olduğunu sahnede bir örnekle kanıtlayan Aras, dikkatin farkındalığı, farkındalığın da kişisel ve kurumsal gelişim ile birlikte toplumsal dönüşüme basamak olabileceğinin altını çizdi.

Katılımcıları sürekli canlı tutmayı hedefleyen konferansta, izleyenler pek çok video ve müzikler eşliğinde kahkahaya boğuldu. Yalın karakter analizleri sonrasında, aslında mutluluğun çok uzak olmadığı, paylaşmaktan geçtiği de animasyon eşliğinde sunuldu. Harekete geçerek ve bedava sayılan basit hayat düzenlemeleri ile her insanın mutluluğa kavuşabilme örnekleri dikkatle takip edildi.

Final bölümünde; yüzde yüz garantili mutluluk formülünü 'daha fazlasını ver... daha azını bekle... daha basit (yalın) yaşa' diyerek açıklayan Okan Aras, seçkin bir topluluk önünde bulunmaktan onur duyduğunu ifade etti. Aras, katılımcıların beğeni ve alkışları ile uğurlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Okan Aras Yalın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title