Haberler

Bursa Valisinden "Yenişehir Havaalanı'nı Kullanın" Çağrısı

Bursa Valisi Harput, "Bursalı her seviyedeki vatandaşımızın yurt dışı seferlerini mecbur kalmadıkça, Yenişehir Havaalanı'ndan yapmaları, Bursa'mızın yüksek çıkarları için son derece önemlidir" dedi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Bursalı her seviyedeki vatandaşımızın yurt dışı seferlerini mecbur kalmadıkça, Yenişehir Havaalanı'ndan yapmaları, Bursa'mızın yüksek çıkarları için son derece önemlidir" dedi.

Vali Harput, yazılı açıklamasında, Bursa için çok büyük bütçeler harcanarak yapılan ve kentin turizm, tarım, sanayi ve diğer alanlarda çok daha hızlı gelişmesine imkan verecek Yenişehir Havaalanı'nın, iki yıldır dış seferler konusunda önemli hizmetler verdiğini belirtti.

Havaalanından daha büyük kapasite ve daha fazla seferlerle, dünyanın daha başka bölgelerine de sefer yapılabilmesinin tüm Bursa'nın ortak hedefi olduğunu vurgulayan Harput, şunları kaydetti:

"Bu anlamda, Bursalı her seviyedeki vatandaşımızın yurt dışı seferlerini mecbur kalmadıkça, Yenişehir Havaalanı'ndan yapmaları, Bursa'mızın yüksek çıkarları için son derece önemlidir. Konunun nezaketi bakımından tüm vatandaşlarımızın bu konuda gerekli duyarlılığı göstermelerini rica ederim. "

- BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title