Haberler

Bursa Valisinden Öğrencilere Sahip Çıkın Mesajı

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, öğrenim için gelen öğrencilere sahip çıkılmasını istedi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, öğrenim için gelen öğrencilere sahip çıkılmasını istedi.

Bursa'da yaklaşık 500 üniversite öğrencisine burs veren Dicle Vakfı Mütevelli Heyeti, akşam yemeğinde Vali Münir Karaloğlu'nu ağırladı. Güzel bir gaye ile kurulan vakfın üyeleri olan iş adamları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirten Karaloğlu, "Güzel bir gaye ile iyi niyet ihlasla hayır amaçlı kurulmuş bir vakıf. Özellikle üniversitede okuyan çocuklarımıza burs verme konusunda bir gayret var. Özellikle doğudan, güneydoğudan Bursa'ya öğrenci olarak gelen çocuklarımıza sahip çıkma, onlara kol, kanat germe noktasında vakfın yaptığı işlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Burs sayısını artırmanız lazım. Öğrenim için gelen çocuklarımıza sahip çıkmanız lazım. Siz sahip çıkmazsanız inanın sahip çıkacak çok adam var. Onun için siz sahip çıkın, gelen çocuklar düzgün yetişsinler. Vatanına, milletine, bayrağına hayırlı insanlar olsunlar. Bunu yapıyorsunuz daha da geliştirmek lazım" dedi.

Bursa'nın Türkiye'deki 80 vilayetinden göç alan bir şehir olduğunu anlatan Karaloğlu, "Her birimizin geliş sebebi farklı olabilir. Bu şehirde doyuyoruz, büyüyoruz, üretiyoruz, çalışıyoruz. Her birimiz artık Bursalıyız" açıklamasını yaptı.

Vakıf Başkanı Abdülrezzak Ayhan ise, vakfın sosyal yardımlaşma, insani yardımlar ve üniversite öğrencilerine burs vermek için iş adamları tarafından kurulduğunu belirterek, gelecek yıl burs verilecek öğrenci sayısını arttıracaklarını söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münir Karaloğlu Dicle Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title