Haberler

Bursa Valisi, İş Adamları ve Gençlerle Buluştu

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, gençler ve iş adamlarıyla aynı sofrada buluştuklarını belirterek, “Bu olay beni çok mutlu etti.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, gençler ve iş adamlarıyla aynı sofrada buluştuklarını belirterek, "Bu olay beni çok mutlu etti. Bu ülkenin insanı kalitesini çok daha yukarılara çıkarmalıdır" dedi.

Bursa Gençlik ve Eğitim Vakfı (BURGEV) Mütevelli Heyeti ile hayırseverler tarafından eğitim masrafları karşılanan öğrenciler, düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemekte bir konuşma yapan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "Bu akşam burada iş adamlarımızla gençlerimiz aynı sofrayı paylaşıyorlar. Bu olay beni çok mutlu etti. Bu ülkenin insanı kalitesini çok daha yukarılara çıkarmalıdır. Bu vakıf bizden sonraki nesli yetiştirmek için kuruldu. Hedeflere ulaşması ve tarihi sorumlulukların gerçekleşmesi için çok iyi yetişmiş ve erdemli gençlere ihtiyaç var. Bu vakıf bunu gerçekleştirecektir" şeklinde konuştu.

Osman Yıldız'ın 2 bin 500 burs hedefini az bulduğunu söyleyen Karaloğlu, Bursalı hayırseverlerin bu rakamının üzerinde burs verebilecek düzeyde olduğunu dile getirdi. Karaloğlu, BURGEV tarafından kurulacak eğitim kurumunun da Bursa'nın en iyilerinden birisi olacağını sözlerine ekledi. BURGEV Başkanı Osman Yıldız ise, 12 ay süreyle 500 öğrenciye burs verildiğini ve bu rakamı 2 bin 500'e çıkarmak için çaba sarf ettiklerini söyledi. Yıldız, bu miktarın Bursa gibi bir şehir için küçük olduğunu dile getirdi. Yıldız, BURGEV'in Bursa'ya kazandırmak istediği eğitim kampusu projesi hakkında bilgiler vererek, 16'şar derslikten 3 blok halinde planlanan eğitim merkezinde ilkokul, ortaokul ve kız lisesi yapmayı planladıklarını söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münir Karaloğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title