Haberler

Bursa Uludağ'da Kar Kalınlığı 95 Santimetreye Ulaştı

Marmara Bölgesi'nde soğuk ve yağışlı hava hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Marmara Bölgesi'nde soğuk ve yağışlı hava hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kış turizm merkezi Uludağ'da kar kalınlığı 95 santimetreye ulaşırken, İDO ve BUDO'nun seferleri iptal edildi. Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. İki gün önce 60 santimetre olan kar kalınlığı, yeni yağışla birlikte 95 santimetreye ulaştı. Hava sıcaklığı ise dün gece sıfırın altında 9 dereceye düştü. Bursa kent merkezinde de kar yağışı aralıklı olarak devam ediyor. Kar yağışının iki gün daha sürmesi bekleniyor.

DENİZ ULAŞIMI AKSIYOR

Bu arada, elverişsiz hava koşulları nedeniyle BUDO'nun Mudanya- İstanbul Kabataş arasında bugün yapılan 7 deniz otobüsü seferi iptal edildi. İDO'nun da sabah saat 08.30'daki Bursa-Armutlu-Armutlutk-Yenikapı-Kadıköy, 09: 00'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 09: 50'daki Bandırma - Yenikapı - Bostancı, 10: 30'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 11: 40'taki Kadıkoy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü ve 18: 30'daki Bandırma - Yenikapı hızlı feribot seferleri iptal edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Uludağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title