Haberler

Bursa Teknik Üniversitesi Voleybol Takımı 1. Ligde

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Voleybol Takımı, Tekirdağ’da düzenlenen üniversiteler arası müsabakaları ikinci sırada tamamlayarak birinci lige yükseldi.

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Voleybol Takımı, Tekirdağ'da düzenlenen üniversiteler arası müsabakaları ikinci sırada tamamlayarak birinci lige yükseldi.

BTÜ Voleybol Takımı, yedi üniversitenin katıldığı turnuvada Yalova üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Namık Kemal Üniversitesi ile aynı grupta yer aldı. Trakya Üniversitesi'ni 3-1, Namık Kemal Üniversitesi'ni 3-0 gibi rahat bir skorlarla geçen BTÜ Voleybol Takımı grubunda Yalova Üniversitesi karşısında 3-0 kaybetmesine rağmen yarı finale yükseldi. Diğer grubu birinci olarak tamamlayan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile yarı finalde karşılaşan BTÜ Voleybol Takımı, birinci seti 25-17, ikinci seti 25-23 ve son seti 25-19'luk puanlarla geçerek set vermeden 3-0'lık net skorla adını finale yazdırdı.

İkinci lig maçlarında ilk ikiye girerek Üniversiteler 1. Ligi'ne yükselme başarısı gösteren BTÜ Voleybol Takımı sorumlusu Okutman Canan Bastık, "Yeni bir üniversite olmamıza rağmen, bünyelerinde Spor Bilimleri Fakülteleri ile BESYO'ları barındıran iddialı rakiplerimizi bir bir eledik. Her zaman yanımızda olan üniversite yönetimimize teşekkürlerimizi sunarken, birinci lig müsabakalarında da başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trakya Üniversitesi Tekirdağ Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title