Haberler

Bursa - Şizofreni Hastası, Önce Köpeği, Ardından Tartıştığı Babasını Baltayla Öldürdü

Şizofreni hastası, önce köpeği, ardından tartıştığı babasını baltayla öldürdü

Sezgin EREN/MUSTAFAKEMALPAŞA (Bursa), (DHA) - BURSA'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, şizofreni tedavisi gördüğü bildirilen 48 yaşındaki Mustafa Umutlu, bahçede uzun süre havlayan köpeği, ardından tartıştığı babası 76 yaşındaki Lütfü Umutlu'yu baltayla vurarak öldürdü. Olay yerine gelen polislere de taş atan Mustafa Umutlu, biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildikten sonra yakalandı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Mustafakemalpaşa'nın Tatkavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Babasıyla birlikte yaşayan ve şizofreni hastası olduğu bildirilen bekar Mustafa Umutlu, evlerinin bahçesinde uzun süre havlamasından rahatsız olduğu köpeğini baltayla vurarak öldürdü. 3 çocuk babası Lütfü Umutlu, köpeği öldürdüğünü gördüğü oğlu ile tartıştı. Babasını zorla eve sokan Mustafa Umutlu onu da baltayla vurarak öldürdü.

Komşularının gelen sesler üzerine haber verdiği polis ekipleri olay yerine gelerek Mustafa Umutlu'yu gözaltına almak istedi. Polislere taş atan Mustafa Umutlu, bahçe duvarından atlayarak kaçmak istedi. Polisler, önce havaya ateş ederek şaşırttıkları Umutlu'yu biber gazı sıkıp, etkisiz hale getirdikten sonra gözaltına aldılar. Zanlı Mustafa Umutlu'nun annesi Meliha Umutlu'nun ise olay sırasında kızını ziyarete gittiği için evde bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerine gelen Umutlu ailesinin akraba ve yakınları fenalık geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mustafakemalpaşa 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title