Haberler

Bursa - Selami Şahin Uludağ'da Sahneye Çıktı

Selami Şahin Uludağ'da sahneye çıktıTÜRKİYE'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da düzenlenen Winterfest etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Selami Şahin, söylediği şarkıları ile üniversiteli gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Selami Şahin Uludağ'da sahneye çıktı

TÜRKİYE'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da düzenlenen Winterfest etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Selami Şahin, söylediği şarkıları ile üniversiteli gençlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'de coşkulu şarkılarıyla büyük alkış aldı.

Kış turizminin göz bebeği Uludağ'da düzenlenen Winterfest 2017 etkinliği kapsamında Grand Yazıcı Arena'da ünlü şarkıcı Selami Şahin sahne aldı. 'Seninle Başım Dertte' parçasıyla sahneye çıkan Selami Şahin, seslendirdiği şarkılarıyla, arenayı dolduran yüzlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Nostalji şarkıları da söyleyen usta sanatçı, hayranları tarafından ayakta alkışlandı.

SELAMİ ŞAHİN MOLA VERDİ, MİKROFONU OĞLU ALDI

Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalan başarılı sanatçı Selami Şahin, mola vermek için kulise girdiğinde, oğlu Lider Şahin mikrofonu eline aldı. Coşkulu şarkılar seslendiren Lider Şahin, üniversite öğrencileri tarafından büyük alkış topladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selami Şahin Uludağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title