Haberler

Bursa Şehit Ateşi Bursa'ya Düştü

Şehit ateşi Bursa'ya düştü

İSTANBUL Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın hemen yanında dün gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 23 yaşındaki Hüseyin Akyüz'ün Bursa'daki baba evine ateş düştü. Acı haberi alan aile İstanbul'a giderken, şehidin evi bayraklarla donatıldı.

İstanbul'da dün gece meydana gelen hain terör saldırısında, çevik kuvvette görevli 1.5 yıllık polis memuru Hüseyin Akyüz'ün şehit olduğu haberi, dün gece Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi Alaattin Bey Mahallesi Akarsu Sokak'ta oturan ailesine ulaştı. 12 yıl önce Erzurum'dan Bursa'ya gelen baba Nizam Akyüz ve aile üyeleri İstanbul'a hareket etti.

Bekar olan ve ikiz kardeşi Hasan Akyüz'ün Karabük'te üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen Hüseyin Akyüz'ün Bursa'da oturan iki ağabeyi daha bulunuyor.

Şehit haberi üzerine akrabaları ve mahalle sakinlerinin taziye ziyaretinde bulunduğu Hüseyin Akyüz'ün baba evi ve evin bulunduğu sokak bayraklarla donatıldı. Şehit Polis Hüseyin Akyüz'ün cenazesinin yarın öğle vakti Mihraplı Camii'ndeki törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Akyüz İstanbul Beşiktaş Güncel Haberler

title