Haberler

Bursa Şans Topu Büyük İkramiyesi Kestel?deki Talihliye Çıktı

Şans topu büyük ikramiyesi Kestel'deki talihliye çıktı Bursa'nın Kestel İlçesi'nde, 3 lira ödeyerek 3 kolonluk kuponu makineye oynatan talihli, dün gece yapılan çekilişte Şans Topu'nun büyük ikramiyesi olan 1 milyon 479 bin 292 lira 70 kuruş kazandı.

Şans topu büyük ikramiyesi Kestel'deki talihliye çıktı

Bursa'nın Kestel İlçesi'nde, 3 lira ödeyerek 3 kolonluk kuponu makineye oynatan talihli, dün gece yapılan çekilişte Şans Topu'nun büyük ikramiyesi olan 1 milyon 479 bin 292 lira 70 kuruş kazandı.

Kestel, Aydın kırtasiyedeki makineye 3 lira ödeyerek 3 kolon oynatan talihlinin kim olduğu henüz ortaya çıkmadı. Şans topunun oynandığı bayiinin sahibi Müstakim Aydın, çok şanslı bir bayi olduklarını belirterek, '2011 yılında Süper Loto'dan 9 milyon 518 bin ve 2013 yılında da On Numara'dan 65 bin lira ikramiye çıktı. Bu ikramiyelerin hepsi de makinaya oynatılan kuponlara çıktı. Şans oyunu makinem talihlilere uğurlu geliyorö dedi. Aydın, talihliyi tanımadığını da belirterek, 'Güle güle harcasın. Umarım ihtiyacı olan birine çıkmıştırö diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kestel Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title