Haberler

Bursa Önce Yaraladı Sonra Silahla Böyle Kaçtı

Bursa'da 2013 yılında abisinin evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan 45 yaşındaki Arif Bütüner'i vurduktan sonra kaçarken güvenlik kamerasına yakalanan zanlı hala yakalanamadı.

Bursa'da 2013 yılında abisinin evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan 45 yaşındaki Arif Bütüner'i vurduktan sonra kaçarken güvenlik kamerasına yakalanan zanlı hala yakalanamadı. Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Kendir Sokak'ta oturan 56 yaşındaki Selim Bütüner'i otomobille almaya gelen kardeşi Arif Bütüner, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan Bütüner olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken zanlı ise elindeki silahla kayıplara karıştı. Güvenlik kamerasının kaçan zanlıyı saniye saniye görüntdülediği zanlı henüz yakalanmadı. Kardeşini vuran zanlının dışarıda gezdiğini ifade eden Selim Bütüner, 'Kardeşim daha önceden birisinden para aldı. Daha sonra para aldığı kişilerin tefeci olduğunu öğrendik. 2013 yılının nisan ayında kardeşim tanımadığımız bi kişi tarafından ayağından vuruldu. Güvenlik kamerasında sanığın kaçış anının görüntüsü olmasına rağmen yakalanamadı. Biz, şüphelendiğimiz kişileri savcılğa bildirdik. Yargılama gerçek sanık bulunamadan devam ediyor" dedi. Bütüner, kardeşini yaralayan kişinin bir an önce bulunmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title