Haberler

Bursa Öldüren Okul Gezisinde Ağlatan Tören

Öldüren okul gezisinde ağlatan tören BURSA'dan öğretmen ve okul arkadaşlarıyla birlikte gittiği Çanakkale'nin Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi'nde, tuvaletlerin yakınındaki merdivenden düşerek ölen ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki Berk Durak bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öldüren okul gezisinde ağlatan tören

BURSA'dan öğretmen ve okul arkadaşlarıyla birlikte gittiği Çanakkale'nin Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi'nde, tuvaletlerin yakınındaki merdivenden düşerek ölen ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki Berk Durak bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Fethi Açançiçek Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Berk Durak, dün öğretmen ve arkadaşlarıyla birlikte Şehitler Abidesi'ni ziyaret etmek için Gelibolu Yarımadası'na gitti. Durak, Şehitler Abidesi'nin bulunduğu bölümde yer alan tuvaletlere ulaşılan merdivenden indiği sırada dengesini kaybederek düştü.

Ağır yaralanan öğrenci, haber verilmesi üzerine gelen ambulansla Eceabat Devlet Hastanesi'ne kaltırıldı. Talirsiz Berk, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Berk Durak'ı bugün son yolculuğuna annesi Saliha, babası Mustafa ve ağabeyi Mert Durak ile akrabaları, öğretmenleri ve sınıf ve okul arkadaşları gözyaşlarıyla uğurladı. Merkez Osmangazi İlçesi'nde Çırpan Camisi'ndeki cenaze töreninde taziyeleri kabul eden anne ve baba yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi. Berk Durak'ın cenazesi daha sonra Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verilirken, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olayda ihmalin bulunup bulunmadığı konusunda soruşturma başlattığını açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Osmangazi Gelibolu Politika Güncel Haberler

title