Haberler

Bursa'nın İnegöl İlçesinde Bir İşyerine Giren Hırsızlar İçinde 300 Bin Lira Değerinde Çek ve Senet...

Hırsızlık GÜVENLİK KAMERASINDA Olay sonrası şahısların kasayı işyerinden çıkartması güvenlik kamerasına yansıdı.

Hırsızlık GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay sonrası şahısların kasayı işyerinden çıkartması güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde hırsızlardan birinin kasayı sırtlayarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Cuma sabahı saat 09.00'da işyerini açmak için olay yerine gelen çalışanlardan birinin fark etmesi sonucu olay polis ekiplerine bildirildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, 'Akşam saat 22.15 sıralarında işyerinden ayrıldım. Sabah 09.00'da aradılar beni, işyerine hırsız girdiğini söylediler. Acilen işyerine geldim. Kapıyı zorlayarak levye ile açmışlar ve içeriye girmişler. Merdivenlerde bulunan sensörlü lambaları kırmışlar, çekmecelerin hepsini aramışlar, boşaltmışlar. Masamın altında bulunan çelik kasayı götürmüşler. Kasanın içerisinde çekler vardı, senetler vardı. 4. kez bana ait işyerlerine giriyorlar. İnsanın canını sıkan bu kırıp dökmeleridir. Emniyet teşkilatının titizlikle çalıştığını da biliyorum. Şimdi İnegöl'de MOBESE'ler de yapılıyor. Bunu MOBESE'ler olmadan önce hırsızların son operasyonları, son çırpınışları olarak algılıyorum. Bundan sonra yeni MOBESE'ler kurulduğunda rahat hareket edemeyeceklerini zannediyorum. Kendimin de aldığı önlemler var. 4 tane kameram var. O kameralardan hırsızların bulunacağına inanıyorum. Emniyet teşkilatımıza sonuna kadar güveniyorumö dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Baykan İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title