Haberler

Bursa'nın En Modern Pazar Alanında Çamurun İçinde Kurbanlık Satıyorlar

Bursa’da Yıldırım Belediyesi ve Kasaplar Odası işbirliğinde yaptırılan İsabey Modern Kurban Kesim ve Satış Yeri’nde küçükbaş hayvanlarını satmaya çalışan besiciler dertli. Yaklaşık 2 bin lira kira parası verdiklerini iddia eden satıcılar, yağan yağmur ve rüzgardan dolayı çadırlarının uçtuğunu, hayvanların bulunduğu alanın çamur içinde olduğunu söyledi.

Bursa'da Yıldırım Belediyesi ve Kasaplar Odası işbirliğinde yaptırılan İsabey Modern Kurban Kesim ve Satış Yeri'nde küçükbaş hayvanlarını satmaya çalışan besiciler dertli. Yaklaşık 2 bin lira kira parası verdiklerini iddia eden satıcılar, yağan yağmur ve rüzgardan dolayı çadırlarının uçtuğunu, hayvanların bulunduğu alanın çamur içinde olduğunu söyledi.

Bursa ve Türkiye'nin örnek pazar yerlerinden biri olarak gösterilen Yıldırım Belediyesi ve Kasaplar Odası Modern Kurban Kesim ve Satış Yeri'nde besiciler sıkıntılar çekiyor. Merkez Yıldırım ilçesi İsabey Mahellesi'nde bulunan pazar yerindeki satıcılar bayrama 1 hafta kala satış yerlerinden şikayetçi. Çadırları olmayan satıcıların hayvanlarının yağmurdan dolayı ıslandığı görülüyor. Bursa'yı etkisi altına alan yağmur ve rüzgardan dolayı çadırların uçtuğunu ifade eden satıcılar, hayvanların bulunduğu yerlerin çamur içinde olduğunu ifade ettiler. Hayvan pazarının pisliği, kurbanlıkların sağlık denetiminin yetersizliği gibi konularda yetkililerin duyarsızlığından şikayetçi olan hayvan satıcıları, yaklaşık 2 bin lira kira verdiklerini söyledi.

Yıldırım Belediyesi'nin verdiği hizmetlerin yetersiz olduğunu savunan hayvan satıcılarından Selami Yaşar, "Belediyenin bize verdiği hizmet bu. Paramızı alıp, bizi pisliğin içinde bıraktılar. Bu zamana kadar yağmurdan dolayı hayvan satamadık. Ben bin 500 lira kira verdim. Su bastığı için çadırı söktük" dedi.

Diğer hayvan satıcıları ise, "Yerimiz düzgün değil. Benden 2 bin 500 lira kira aldılar. Ben hayvanı da borçlu aldım. Bu yüzden memleketime gidemiyorum. Bizi pisliğin içinde bıraktılar. Sözde, belediye burayı temizleyecekti. Çadırı gece su bastı. Bize yazıktır, günahtır. Hayvanlar soğukta titriyor" diye konuştu.

TÜRKÜ İLE ŞİKAYETLERİNİ ANLATTI

Öte yandan Erzurumlu satıcı Kemal Araslı ise, ilginç bir yöntemle şikayetini anlattı. Türkü söyleyerek yaşadıkları zorluklara dikkat çeken Araslı, durumun düzeltilmesini istedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İsabey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title