Haberler

Bursa Narkotik Köpeği Alfa, 10 Bin Genci Ölümden Kurtardı

Narkotik köpeği Alfa, 10 bin genci ölümden kurtardıBURSA'da narkotik ekiplerinin düzenlemiş olduğu uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Narkotik köpeği Alfa, 10 bin genci ölümden kurtardı

BURSA'da narkotik ekiplerinin düzenlemiş olduğu uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı. Polisin uyuştucu bulamadığı otomobilde arama yapan Narkotik köpeği Alfa, aracın koltuklara gizlenen 2 kilo 70 gram metamfetamini bularak, 10 bin genci zehirlenmekten kurtardı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, M.G. ve A.G. isimli şahısların İstanbul'dan temin ettikleri yüklü miktarda uyuşturucuyu 16 plakalı araçla Bursa'ya getireceğini ve burada piyasaya sürmeleri için torbacı olarak tabir edilen satıcılara vereceği bilgisine ulaştı. Polis ekipleri İstanbul yolu üzerinde bulunan Gemlik ilçesinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Beklenen araç dün sabah saat 0400 civarında Gemlik otoban gişeler çıkışında görülerek takibe alındı. Yapılan operasyonda AG. ve M.G. isimli şahıslar yakalandı.

ALFA, 10 BİN GENCİ ZEHİRDEN KURTARDI

Şüphelilerin otomobilinde uyuşturucu maddeye rastlamayan ekipler, bu kez narkotik köpeği Alfa'yı devreye soktu. Alfa, otomobilin koltuğuna gizlenmiş 2 kilo 70 gram metamfetamini buldu. Ele geçirilen metamfetaminin, 10 bin kişi zehirleyebilecek kapasite de bir miktar olduğu bildirildi. Araçta yakalanan yaşı küçük olan A.G., çocuk şube müdürlüğüne teslim edilirken, M.G., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Gemlik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title