Haberler

Bursa Müezzinoğlu Bunları Maşa Olarak Kullanan İradeyle Mücadelemizi Sürdüreceğiz

Müezzinoğlu Bunları maşa olarak kullanan iradeyle mücadelemizi sürdüreceğiz

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi'nin iftar programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Milletimizin kaderiyle oynamak isteyen 3 canlı bomba terör eylemi gerçekleştiriyor, ama esasında bunları maşa olarak kullananlar var. Bunları maşa olarak kullanan iradeyle mücadelemizi sürdüreceğiz dedi.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi'nin merkez Yıldırım ilçesi Yunus Emre Spor Kompleksi'nde verdiği iftara katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu burada yaptığı konuşmada, Türk milletinin güçlü iradesi karşısında rahatsız olanların bulunduğunu söyledi. Müezzinoğlu, O rahatsız olanlardır ki ülkenin huzurunu bozmaya çalışıyorlar. O rahatsız olanlardır ki milletimizin arasına fitne ve fesat sokmaya çalışıyorlar. O rahatsız olanlar bu büyük milletin o büyük hayallerinden rahatsız olanlar milletimizi çatıştırarak ayrıştırmaya çalışıyorlar. O nedenle farklı farklı maşalarla terör eylemleri gerçekleştiriyorlar diye konuştu.

3 TANE CANLI BOMBA

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda önceki akşam yaşanan canlı bomba saldırısıyla ilgili de konuşan Müezzinoğlu, Rabbim onlara gani gani rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar diliyoruz. Burada milletimizin kaderiyle oynamak isteyen 3 tane canlı bomba terör eylemi gerçekleştiriyor, ama esasında bunları maşa olarak kullananlar var. Bunları maşa olarak kullanan iradeyle mücadelemizi, muasır medeniyet seviyesine yükselme hedefine kilitlenerek başaracağız. Biz birlikte büyük bir milletiz dedi.

MİLLETİN KADERİNE ÇUKUR KAZANLAR O ÇUKURLARA GÖMÜLECEK

Milletin ferasetinin teröre fırsat vermeyeceğini hatırlatan Müezzinoğlu, Milletin kaderine çukur kazanlar o çukurlara gömülecek. Milletçe o büyük hayallere hep birlikte yürüyeceğiz. İnanıyorum ki bu sofraların en büyük zenginliği birbirimizi daha çok sevmemize vesile olmasıdır. Bu sofraların en büyük zenginliği kardeşlik duygularımızı güçlendirmemize vesile olmasıdır. Şunu hiç unutmayın ki gerek mazlum ve mağdur milletler, gerekse İslam coğrafyasındaki bütün ümmet bu büyük millete bakıyor. Bu büyük millet güçlü olursa onlar daha huzurlu olacaktır. Bu büyük Türk milleti yarınlara, o büyük hedeflere güçlü bir şekilde yürürse, onların yarınları da bugünden daha huzurlu ve gelecekleri daha güçlü olacaktır. İşte bundan rahatsız olan belirli güç odakları ve dünyayı fitneyle fesatla ateşle silahla çatıştırarak ayrıştıranların oyunu ancak bu şekilde bozulacaktır. Bu oyunu bozacak tek bir millet var; bu oyunu bozacak olan bu büyük millettir ifadelerini kullandı.

3 MİLYON SURİYELİ 5 YILDIR BİZİM MİSAFİRİMİZ

Türk milletinin anlayışında, insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesinin hakim olduğunu belirten Müezzinoğlu, Bizler hak ve adaleti merkeze alan, huzuru ve barışı merkeze alan, ilim ve irfanı merkeze alan ve insanları merkeze alan bir anlayışın mensuplarıyız. O nedenle yaklaşık 3 milyon Suriyeli 5 yıldır bizim misafirimiz. Ama onlar yüz binle ifade edilen göçmenden ödleri patlıyor ve dünyaları kararıyor. Ama biz paylaşarak çoğalttığımız bir sevgi medeniyetinin mensuplarıyız. Kim hangi tuzağı kurarsa kursun, hangi oyunu oynarsa oynasın, bu sofralardaki kardeşlik duygusu ve bu milletin birbirine olan sevgisi, birlikten güç doğar anlayışı, inanıyorum ki bizi huzurlu ve mutlu yarınlara götürecektir. şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Batı Trakya AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title