Haberler

Bursa - MHP Genel Sekreteri Büyükataman Rüzgar Eken Fırtına Biçmeye Razı Olmalıdır

MHP Genel Sekreteri Büyükataman Rüzgar eken fırtına biçmeye razı olmalıdırMİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, FETÖ'nün uyuyan hücrelerinin bahar aylarında darbe teşebbüsünde bulunacağı şeklindeki söylentileri değerlendirdi.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman Rüzgar eken fırtına biçmeye razı olmalıdır

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, FETÖ'nün uyuyan hücrelerinin bahar aylarında darbe teşebbüsünde bulunacağı şeklindeki söylentileri değerlendirdi. Büyükataman, "Rüzgar eken fırtına biçmeye razı olmalıdır" dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, seçim bölgesi Bursa'da, partisinin il teşkilatında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme ilişkin açıklamalardabulunan Büyükataman, 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından yeni bir darbe olacağı iddialarını değerlendirdi. Büyükataman, 'Milli varlık ve güvenliğimizi tehdit edenlere karşı aynı safta mücadele halindeyiz. Konu vatansa, siyaset ikinci plandadır. Konu bekaysa, geçmişi unutmadan, içi içe geçmiş sıkılı yumruklarla geleceğe bakmamız şarttır. Milliyetçi Hareket Partisi Türklüğün yaşaması, huzur ve iç barış ortamının tesisi için ne gerekiyorsa yapmaya dünden hazırdır. Diyorlar ki bahar aylarında yeni bir darbe teşebbüsü olacakmış. FETÖ'nün vazgeçmemiş, uyuyan hücreleri bir kez daha silaha sarılacakmış. Bu iddia sahiplerinin kriz ve kaos rüzgarı estirmesi, karamsarlık ve korku aşılaması kesinlikle art niyetliliktir. Kim Türkiye'nin aleyhine bir darbe hazırlığı yapıyorsa, bedelini ödemeyi de peşin peşin kabullenmelidir. Rüzgar eken fırtına biçmeye razı olmalıdır' şeklinde konuştu.

Büyükataman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin cuma Bursa'ya gelip, saat 14.00'de Gökdere Meydanı'nda yapılacak miting'de partililerle bir araya geleceğini söyledi.

Edip TEKİN / BURSA, (DHA) ?

SÜRE: 3,44 DK

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi İsmet Büyükataman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title