Haberler

Bursa Küçük İzzet, Ankara?dan Getirilen Köpeklerle Arandı

İstanbul Bağcılar'da oturan ve hurdacılık yapan 37 yaşındaki O.K.'nın öldürdüğü iddia edilen 3 yaşındaki oğlu İzzet K.?nın gömüldüğü öne sürülen Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ndeki hafriyat alanında, arama çalışmalarına yeniden başlandı. Ankara'dan getirilen özel eğitimli köpeklerin de katıldığı arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

İstanbul Bağcılar'da hurdacılık yapan evli 5 çocuk babası O.K., iddiaya göre, 11 Ekim'de oğlu İzzet K.?yi döverek öldürdü. Çocuğunun cesedini streç filme sardıktan sonra bir çantaya koyarak evinin balkonunda bekleten O.K., cesedi ailesiyle birlikte geldiği Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ndeki hafriyat alanında gömdü. Olay, O.K.'nin eşi F.K.'nin kocasının yanından kaçıp polise sığınması sonucu ortaya çıktı. Bunun üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, telefonla aradıkları O.K.'ya evden kaçan eşinin yanlarında olduğunu ve kendisine teslim etmek istediklerini söylediler. Polis, yerini öğrendiği O.K.'yı Yalova'da yakaladı.

Gözaltına alınan O.K. verdiği ifadede, oğlunu öldürmediğini öne sürerek, aracıyla geri manevra yaparken çarptığı İzzet'in daha sonra fenalaşarak öldüğünü söyledi. Diğer çocuklarının sosyal hizmetler tarafından elinden alınmasından korktuğu için oğlunu gömdüğünü iddia eden O.K.?nin ifadesi üzerine Orhangazi'deki hafriyat alanında geçen Pazar gününden itibaren aramalara başlandı. Polisteki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan ve oğlunu öldürdüğü suçlamasını reddeden O.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Eşi ve 4 çocuğu ise sosyal hizmetler tarafından koruma altına alındı.

Hafriyat alanında 3 gün süren ve geçen Salı günü son verilen arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı. Ankara'daki Köpek Eğitim Merkezi'nden gelen timlerin getirdiği 'Ceko', 'Barby' ve 'Gargi' isimli köpekler babasının İzzet'i gömdüğünü söylediği bölgenin yanı sıra çevrede de geniş çaplı tarama yaptı. Çalışmalardan akşam saatlerine kadar bir sonuç alınamazken, aramaların yarın da devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Bağcılar İstanbul Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title