Haberler

Bursa - Kosovalı İşadamı Bere Hediye Etti

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun tansiyonu normal çıktı (ek) Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yeşim Tekstil ziyaretinin ardından Merkez Osmangazi İlçesi'nde balkan göçmenlerinin yaşadığı Demirtaş Mahallesi'nde AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen nokta mitingine katıldı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun tansiyonu normal çıktı (ek)

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yeşim Tekstil ziyaretinin ardından Merkez Osmangazi İlçesi'nde balkan göçmenlerinin yaşadığı Demirtaş Mahallesi'nde AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen nokta mitingine katıldı. Bakan Müezzinoğlu'na Kosovalı işadamı Hacı İlyas Ramazan Uka tarafından Aliya İzzetbegoviç'in de taktığı bere hediye edildi. Yaklaşık 600 kişiye konuşan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, pazar günü yapılacak seçimin 78 milyon insanın seçimi olmadığını, balkanlardaki mazlum ve mağdur kardeşlerimizin yarınlara daha umutlu bakmaları için açılan bir kapı olduğunu söyledi.

MUHTAR BİLE OLAMAZ DEDİLER CUMHURBAŞKANI OLDU

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "14 yıldır AK Parti'ye AK Partinin Kurucu genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilk günlerde bazıları muhtar bile olamaz dediler ama bugün Cumhurbaşkanı olarak ülkemizi yönetiyor, şimdi ülkenin kaderiyle oynamak isteyenler göbeğini kaşıyan insanlardırö dedi. Müezzinoğlu "Birileri çatılarını açtı, birileri bacalarını kaldırdı, birileri kapılarını açtı. Birileri 14 siyasi partiyi bir araya toplayarak cumhurun karşısına çıktı ama millet benim Cumhurum bellidir diyerek tercihini kullandı, bundan sonra Bursa'da Türk Bayrağı nasıl dalgalanıyorsa Hakkari'de de öyle dalgalanmaya devam edecek" diye konuştu.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti'nin başka partilere muhtaç edilmemesi konusunda vatandaşlardan destek isterken, 'Cumhurbaşkanımızı blokçulara, teslim etmediğiniz gibi Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu da blokçulara teslim etmeyerek desteklerini gösterin, biz muhtaç isek size yani millete muhtacız, milleti dert edinmeyenlere fırsat vermeyinö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Yeşim Tekstil Osmangazi Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title