Haberler

Bursa Kontrolden Çıkan Kamyon Eve Çarptı

Kontrolden çıkan kamyon eve çarptı Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, kavşakta kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen lüks cipe çarptıktan sonra kontrolden çıkan kamyon bir evin deposuna çarparak durabildi.

Kontrolden çıkan kamyon eve çarptı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, kavşakta kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen lüks cipe çarptıktan sonra kontrolden çıkan kamyon bir evin deposuna çarparak durabildi. Kazada, kamyon sürücüsü yaralandı.

Kaza, dün gece saat 21.00 sıralarında, İznik Kavşağı'nda meydana geldi. Bursa'dan Yalova yönüne giden Mahmut Öztürk (50) yönetimindeki 45 RU 685 plakalı kamyon, İznik Kavşağı'nda kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen 17 yaşındaki S.B. yönetimindeki 34 SEZ 46 plakalı lüks cipe çarptı. Kontrolden çıkan otomobil ana yolda savrulup refüje oradan da karşı şeride çıktı. Kamyon ise karşı istikametteki yol kenarında bulunan bir büfe ile tek katlı bir evin arasında bulunan ve odunluk olarak kullanılan depoya çarparak durabildi.

SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kaza sonrasında kamyon içinde sıkışan kamyon sürücüsü Mahmut Öztürk çevreden gelen vatandaşlar tarafından kamyon içinden çıkarıldı. Başından yaralanan kamyon sürücüsü olay yerine çağrılan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Kamyonun çarptığı deponun yanındaki ev sahipleri ise büyük bir korku yaşadı.

Kazada kırmızı ışık ihlali yaptığı ileri sürülen lüks aracın ehliyetsiz sürücüsü S.B. polis tarafından gözaltına alındı. Kazada eve çarparak hurdaya dönen kamyon ise vinç yardımı ile bulunduğu yerden çıkarılabildi. Kamyonun vinç tarafından çekildiği esnada Yalova-Bursa karayolu Bursa istikameti kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Orhangazi Yalova 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title