Haberler

Kılıçdaroğlu Metroya Bindi, Vatandaşlarla Sohbet Etti

Güncelleme:

Seçim propagandasında kullanılacak reklam filmi için Bursa'ya gelen Kemal Kılıçdaroğlu metroya bindi, vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi.

Seçim propagandasında kullanılacak film çekimi için Bursa'ya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu sabah erken saatlerde metroya bindi.

İşe giden vatandaşlarla sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu sorunlarını dinledi. Neler yaşadıklarını bildiğini söyleyip dertlerine ortak oldu.

KAHVALTI İÇİN ÇORBACIYA GİTTİ

Dün gece çeşitli programlara katılmak üzere Bursa'ya gelen Kılıçdaroğlu, konakladığı otelden sabah saat 06.00'da ayrıldı. İlk olarak Mesken Meydanı'nda vatandaşlarla görüşüp esnafı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, sabah kahvaltısı için de çorbacıya gitti. Lokanta sahibi, ana muhalefet liderinden ses getiren bir muhalefet yapmasını istedi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, "Elimizden geldiği kadar ses getirmeye çalışıyoruz" cevabını verdi.

KILIÇDAROĞLU'NU KARŞILARINDA BULDULAR

Kılıçdaroğlu daha sonra Mesken Taksi Durağı'nda taksi şoförleriyle çay içti, ardından metroya bindi. Kılıçdaroğlu'nu metroda gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Metroya bindiği sırada Kılıçdaroğlu'nu karşısında gören bir vatandaş, "Ne kadar şanslıyım metroya biniyorum karşıma muhalefet lideri çıkıyor" dedi. Metrodaki vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu'nu dışarıdan da korumaları ve eskort ekipleri takip etti.

İŞÇİ EVİNE KONUK OLDU

Kemal Kılıçdaroğlu metro yolculuğunun ardından 3 çocuklu bir işçi ailesinin evinde sabah kahvaltısına konuk oldu. Kılıçdaroğlu daha sonra kamyon garajına geçerek, şoförlerin sıkıntılarını dinledi.

ŞOFÖRLE POĞAÇA BÖLÜŞTÜ

Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine poğaçasının yarısını ikram eden bir kamyon şoförü ile poğaça yiyerek çay içti. Kılıçdaroğlu, daha sonra yerel televizyonların ortak yayınına katıldı.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Önemsiz Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (150)

Çanakkale GeçilmezmobilWeb@haberler.com:

CHP mi kaldı Allah aşkına.Milyon oyum olsa birini bunlara vermem.Yandaş gazetelerinin ne yaptığını gördük.Chp bugüne kadar bu ülkeye ne vermiş Allah aşkına.

16
65
yanıtYanıtla
amedlim@m.m:

Adnan sen gel diyarbakirda gez yiyorsa bursa ege de değil marmara da Türkiye bölgelerinden bi haber misin...küfür yazacam olmayacak tövbe tövbe

yanıt5
yanıt2
akbeyinli adnana cevapm@m.m:

la adnan bursa marmarada egede degil degisik seni.

yanıt4
yanıt0
HATİC:

ALLAH SENİ BAŞIMIZA ÇIKARMASINNN

40
15
yanıtYanıtla
muratMobil-ANDROID:

laa kilictaroğlu bindi diye herkez inmiş ya la

15
40
yanıtYanıtla
CEHAPELİ:

kılınçdaroğlu pırıl prıl dır. .

31
22
yanıtYanıtla
1453 ŞAPŞALLARI:

AKPLİ BÜTÜN KOYUNLARI BU HABER BAŞLIĞINDA GÖREBİLİRSİNİZ GELL VATANDAŞ GELL KOYUNLARA GELL HIRSIZ SEVERLERİN ALAYI BURADA TOPLANDI GELLLL VATANDAŞ GÖZÜNÜZ KORKAK GİZLİ SAKLI KONUŞAN AKPLİLER GÖRSÜN GELLLL. . .

18
32
yanıtYanıtla
zeydMobil-IOS:

garajlarda aksama kadar yayan gezsende sana oy yok kemalciyim

24
19
yanıtYanıtla
emremobilWeb@haberler.com:

halkin adami KK sein seviyoruz.

18
21
yanıtYanıtla
SIBEL:

ALLAHIM AK PARTIYI BASIMIZDAN EKSIK ETME ONLARI DAIMA GÜCLÜ KIL VE KORU

17
21
yanıtYanıtla
Tüm 150 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title