Haberler

Bursa Kent Konseyi'nden Yeni Seçilen Başkanlara Ziyaret

Güncelleme:

Semih Pala, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye ve büyükşehir sınırlarına yeni dahil olan 10 ilçenin belediye başkanına tebrik ziyaretinde bulundu.

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye ve büyükşehir sınırlarına yeni dahil olan 10 ilçenin belediye başkanına tebrik ziyaretinde bulundu.

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, yerel seçimler sonrasında belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Seçimlerin ardından Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe'yi makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi'nin destek ve katkılarıyla Türkiye'nin en aktif ve en büyük kent konseyi olduklarını söyleyen Pala, Başkan Altepe'ye vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir sınırlarına yeni dahil olan Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık, İnegöl, Yenişehir, İznik, Orhangazi, Mustafakemalpaşa ve Karacabey belediyesi başkanlarını da ziyaret eden BKK Başkanı Semih Pala, yerel yönetimler için 2014 – 2019 döneminin hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Altepe Semih Pala Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title