Haberler

Bursa Kent Konseyi'nden Öğretmenler Günü Programı

Güncelleme:

Bursa Kent Konseyi, öğretmenleri unutmadı. Kadın Meclisi'nin düzenlediği programda bir araya gelen öğretmenlerin 'Öğretmenler Günü' kutlandı.

Öğretmenler Günü münasebetiyle Gönül Dostları Sofrası'nda düzenlenen buluşmaya, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mehmet Necati Şahin, Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık, Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku, kent konseyi yürütme kurulu üyeleri ve öğretmenler katıldı.

Programa katılan öğretmenlerle tek tek ilgilenen Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, 'Öğretmenler Günü'nün kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ve çalışma hayatına öğretmen olarak başladığını söyledi. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu, öğretmenliğin yeri, zamanı ve sınırı olmadığını anlatan Çepni, insanın yetişmesine vesile olan öğretmenlerin değerli olduğunu kaydetti. Çepni, emekli ve aktif olarak görev yapan tüm öğretmenlere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat dilediğini sözlerine ekledi.

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık ise, 1996 yılından günümüze Kadın Meclisi'nin aktif çalışmalara devam ettiğini söyledi. Kadınların üretim, iş, siyaset, sağlık, hukuk gibi alanlarda daha fazla söz sahibi olması gerektiğini vurgulayan Sarıbıyık, Kadın Meclisi'nin gönüllülük esasına dayalı bir platform olduğunu kaydetti. Sarıbıyık, "Öğretmenlik, insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleğidir. Öğretmenlik, kıldan ince kılıçtan keskindir. İnsanın doğru veya yanlış birey olmasında öğretmenlerin de payı vardır. İyiliğin, sevginin, saygının, doğruluğun, barışın ve tüm güzelliklerin insana yansımasında büyük emekleriniz var. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, ebediyete gidenlere de dua ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Battal Keskin Hasan Çepni Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title