Haberler

Bursa Kent Konseyi'nden ilçelere destek

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Gemlik, Orhangazi, İznik belediye başkanlarını ve kent konseylerini ziyaret etti.

Gemlik, Orhangazi ve İznik ilçelerini ziyaret eden Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, belediye başkanlarına destek mesajı verdi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Gemlik Belediyesi Başkanı Refik Yılmaz'ı, Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim'i, Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Başkanı Başkanı Neşet Çağlayan'ı, İznik Belediyesi ve İznik Kent Konseyi Başkanı Osman Sargın'ı makamlarında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç ve Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar'ın da hazır bulunduğu ziyarette Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe ile beraber ilçelerin kalkınması ve kent konseylerinin aktif hale gelmesi için her türlü desteğe hazır oldukları mesajını veren Çepni, "Bütünşehir yasası ile beraber 17 ilçemizde Bursa Kent Konseyi faaliyet alanına girdi. İlçelerimizi önemsiyoruz. Buralara el vermek bizler için büyük onur. Bu bölgelerin tüm eksikliklerini gidermek bizim için bir görev. Hep birlikte projeler üreteceğiz" dedi.

"Her ilçeye bir uluslararası festival"

Bursa'nın 17 ilçesinin her birinde en az uluslararası düzeyde bir festival yapılması gerektiğini söyleyen Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, kent konseylerinin desteği ile beraber festivallerin daha önemli bir hale geleceğini belirtti. Bursa Kent Konseyi çalışmaları hakkında bilgiler veren Çepni, "Yılda 2 bin 500 etkinlik yapabilecek gücümüz var. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanımızın destek ve katkılarıyla Türkiye'de önemli bir konuma geldik. Ulusal ve uluslararası düzeyde birçok önemli çalışmaya imza atıyoruz. 05-10 Kasım tarihleri arasında 6. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali'ni düzenliyoruz. 6 kıtadan yüzlerce fotoğrafçı festivale katılıyor" şeklinde konuştu.

Gemlik, Orhangazi ve İznik Belediye başkanları ise desteklerinden dolayı Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni'ye teşekkür etti.

Ziyaretlerin sonunda Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, belediye başkanlarına Kent Kültürü ve Kentlilik Bilinci Sempozyumu Bildiri Kitabı'nı hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Çepni Gemlik İznik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title