Haberler

Bursa Kent Konseyi Modeli Bulgaristan'dan Gelen Soydaşlara Anlatıldı

Güncelleme:

Bursa Kent Konseyi (BKK), Bulgaristan'da faaliyet gösteren Hak ve Özgürlükler Partisi Gençlik Kolları üyelerini konuk etti.

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Dobriç, Razgrad ve Varna Gençlik Kolları üyeleri, Dobriç İlçe Başkanı Necla Amdi'nin başkanlığında, Bursa Kent Konseyi'ni ziyaret ederek Başkan Semih Pala'dan bilgiler aldı.

Tanıtım videosunun ardından konuşan BKK Başkanı Semih Pala, Bursa Kent Konseyi'nin hem mekânsal olarak hem de faaliyet açısından Türkiye'nin en güçlü kent konseyi olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediyesi'nin destek ve katkılarıyla 4 Meclis, 30 çalışma grubu ve yüzlerce gönüllüsüyle birlikte senede 1500 etkinlik yapabilecek güce sahip olduklarını söyleyen Pala, "Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin sosyal konulara yatkın olması bizler için büyük bir şans. Büyükşehir Belediyesi'nin tahsis ettiği 40 ofiste Bursalılara hizmet veriyoruz. Kurumsal ve bireysel katılımcılarımızla birlikte şehre ve topluma faydalı birçok çalışmaya imza atıyoruz. Her konu kent konseylerinin ilgi alanına giriyor. Kent konseyleri sahip olduğu gücün farkında olmalı. Birçok kurumsal katılımcısı olan kent konseyleri amir değil, organizasyon ve çatı kuruluşudur. İyi sistem oluşturduğu vakit, tüm kurumlar çalışmalara katılır" dedi.

Farklı dünya görüşlerine sahip insanların ve kurumların kent konseyleri ortamlarında bir araya gelebileceğini anlatan Pala, Bursa Kent Konseyi'nin bunu başardığını ve herkes tarafından kabul gördüğünü söyledi. "Toplumsal Denge Çizgisi" anlayışıyla, herkese ve her kesime hitap ettiklerini söyleyen Pala, "Kent konseyleri kültür hayatına ve demokrasinin gelişmesine önemli katkılar sunuyor. Toplantılara katılan herkese söz hakkı veriliyor. Çıkan sonuçlar yetkililere ulaştırılıyor" diye konuştu.

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Dobriç İlçe Başkanı Necla Amdi ise misafirperverliklerinden dolayı BKK Başkanı Semih Pala'ya teşekkür etti. Amdi, Bursa Kent Konseyi gibi aktif bir yapılanma ile ilk defa karşılaştıklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda BKK Başkanı Semih Pala, konuklara kent konseyi ofislerini gezdirerek bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bulgaristan Semih Pala Razgrad Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title