Haberler

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve Eşi Kaza Öldü

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve eşi Hilal Pala, Antalya'dan tatil dönüşü Burdur'da trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve eşi Hilal Pala, Antalya'dan tatil dönüşü Burdur'da trafik kazasında yaşamını yitirdi. Pala çiftinin çarptığı aracın sürücüsünün de öldüğü kazada, 4 kişi de yaralandı.

Kaza bugün öğle saatlerinde Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Elsazı Köyü yakınlarında meydana geldi. Eşi Hilal ile birlikte Antalya tatilinden dönen Bursa Kent Konseyi Başkanı ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Genel Koordinatörü 62 yaşındaki Semih Pala yönetimindeki otomobil, Aşur Gökçe yönetimindeki otomobille çarpıştı. İki aracın da hurdaya döndüğü kazada Hilal ve Semih Pala çiftiyle diğer aracın sürücüsü Aşur Gökçe yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 4 kişi de hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe, eski danışmanı olan Semih Pala ve eşi Hinin kazada öldüğü haberini, tatil yaptığı Afyonkarahisar'da öğrendi. Haberi alır almaz Burdur'a hareket eden Başkan Altepe, "Acı haberi öğrenir öğrenmez yola çıktım. Karşıdan gelen Konya plakalı bir araçla kafa kafaya çarpışmışlar" dedi. - Burdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Semih Pala Antalya Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title