Haberler

Bursa: Kamil Koç'tan 20 Milyonluk Yeni Yatırım

Mercedes-Benz Türk'ün Kamil Koç Otobüsleri için özel dizayn ettiği 4 adet Trevego ve 2 adet 403 RHD otobüs törenle teslim edildi. 3 milyon lira tutarındaki son 6 otobüsle filo 331 otobüse ulaştı.

Mercedes-Benz Türk'ün Kamil Koç Otobüsleri için özel dizayn ettiği 4 adet Trevego ve 2 adet 403 RHD otobüs törenle teslim edildi. 3 milyon lira tutarındaki son 6 otobüsle filo 331 otobüse ulaştı.

Kamil Koç, geçtiğimiz ay da 15 milyonluk yatırımla Man Türkiye'den 15 otobüs satın almıştı. IT projeleri ve filo genişletme operasyonlarıyla yaklaşık 20 milyon liralık yatırım yapan firma, 80. yılını kutladığı 2006 yılı boyunca yapacağı yeni yatırımlarla sektördeki öncü konumunu sürdürmeye devam edecek.

Kamil Koç filosu Türkiye'deki en büyük ve en genç otobüs filolarından birisi konumunu koruyor. Filonun yüzde 80'i 2 yaşından daha genç otobüslerden oluşuyor. 5 yaşından daha büyük araçların yer almadığı modern filo, en son model otobüslerle sürekli yenileniyor.

İlk seferini 1926 yılında tek bir otobüsle Bursa-Bilecik Karaköy İstasyonu arasındaki hatta gerçekleştiren Kamil Koç firması, yeni alımlarıyla birlikte 331 otobüslük bir filoya ulaştı. Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. yılda ortalama 165 bin seferle en fazla sefer gerçekleştiren firmalardan birisi durumunda. Her gün dünyanın çevresini yaklaşık 7 kez dönecek kadar yol yapan Kamil Koç firması otobüsleri, yılda 100 milyon kilometreden fazla yol kat ediyor ve yılda 5.5 milyon yolcu taşıyor.

Kamil Koç, EN ISO 9001:2000 kalite belgesiyle onaylanan müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli hizmet anlayışını sunuyor. Kamil Koç firmasında kaptan şoförlere işe başlamadan önce ve 5 yılda bir psikoteknik ölçümleme uygulanıyor. İşe yeni başlayan tüm personele işbaşı ve oryantasyon eğitimi veriliyor.

Kurulduğu yıldan bu yana aile fertleri tarafından yönetilen Kamil Koç Otobüsleri A.Ş, tam 3 kuşaktır varlığını sürdüren bir şirket. 1992 yılından bu yana, tüm üst düzey yönetim kadrosu, kurucu Kamil Koç'un torunları olan ailenin kadın üyelerinden oluşuyor. Kamil Koç ailesi, 2002 yılında aldığı şirketi kurumsallaştırma kararıyla yönetim kadrolarını profesyonellere bırakarak, yalnızca yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title