Haberler

Bursa, İPZ ile "Yeni Nesil İşler Yeni Nesil Ürünler"i konuşacak

Güncelleme:

Türkiye'nin en kapsamlı pazarlama etkinliği İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ), 11. Anadolu turunun üçüncü zirvesi 27 Nisan'da Bursa'da gerçekleşecek.

Marketing Türkiye ve Marketing & Management Institute tarafından düzenlenen İPZ Anadolu 2017'nin bu yıl ki konusu "Yeni Nesil Ürünler ve İşler" olacak. Her ilin ihtiyaçlarına yönelik içerikler sunarak farklılaşan zirveye katılanlar İPZ Anadolu Katılım Sertifikası'nı almaya hak kazanacak.

Marketing Türkiye ve Marketing & Management Institute tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi ( İPZ) Anadolu, 27 Nisan'da Bursa'da gerçekleşecek. 11 yıldır aralıksız devam eden ve Türkiye'nin birçok ilini ziyaret eden İPZ Anadolu'nun bu yıl ki ana teması değişen ihtiyaçlar dikkate alınarak "Yeni Nesil Ürünler ve İşler" olarak belirlendi.

Yeni nesil işler, süreçler ve ürünler tasarlayarak şirketlere katma değer yaratan kuruluşların buluşma platformu olan İPZ Anadolu, bu yılki temasıyla teknolojinin dayattığı değişim konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Yeni dünyanın gereklerine uygun iş yapış biçimlerinin tartışmaya açılacağı İPZ Anadolu'nun Bursa destekçileri arasında GarentaDAY, Opet, Yapı Kredi Bankası, Digital Partners ve TAV İşletme Hizmetleri yer alıyor.

Her ilin ihtiyaçlarına özel içeriğe sahip bir Zirve

İPZ Anadolu'17'yi bu yıl farklı kılan bir diğer nokta ise her ilde o ilin ihtiyaçlarına özel içerik hazırlanıyor olması. İl bazında gelişen sektörler ve bu sektörlerin tedarikçilerinin ilgi alanına giren konu ve örneklerle zenginleştirilecek içerikler doğrudan fayda odaklı sunulacak.

Günseli Özen: "Artık ülkeler değil şehirler rekabet ediyor"

İPZ Anadolu'da il özelindeki ihtiyaçların konferans öncesinde birebir o ilin kanaat önderleriyle yüz yüze yapılan çalışmalarla belirlendiğini ve içeriğe dönüştürüldüğünü ifade eden Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen, "Koşullar ne olursa olsun Anadolu hep bizim önceliğimiz oldu ve olmaya da devam edecek. Anadolu'daki ekonomi dünyasının güçlenmesi adına çalışmalarımızı kesintisiz olarak sürdüreceğiz"dedi.

İlham veren sunumlar İPZ Bursa sahnesinde

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Marketing Management Institute (MMI) Türkiye Başkanı Günseli Özen'in açılış konuşmasıyla başlayacak olan zirvede ilk konuşmacı "İçgörünün Önemi" başlıklı konuşmasıyla Future Bright Group kurucusu Akan Abdula olacak.

Reklamla Fark Yaratmak başlıklı sunumu M.A.R.K.A Reklam Ajansı Başkanı Hulusi Derici aktaracak. Ode A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan "Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Şirket İçi Girişimcilik" konusunu anlatırken Yapı Kredi Kobi Merkezi Satış Kanalı ve İş Geliştirme Direktörü Burak Bıçaklar ise "Yeni Nesil İşlerde Kolay Finansman Araçları" başlıklı olacak. Yeni Nesil İşler=Paylaşım Ekonomisi'nde GarentaDAY Satış Direktörü Yutkun Tok sunumuyla aktaracak. Ayrıca etkinlikte Opet Filo Satış ve Teknoloji Direktörü Hakan Koca "İş Birliğindeyiz" sunumuyla yerini alırken Digital Partners CEO'su Tunç Günbay da"İnternet Reklamcılığında Yeni ve Etkili İş Yapış Biçimleri Nelerdir, Nasıl Kullanmalısınız?" konusunu katılımcılarla paylaşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title