Haberler

Bursa İki Polisin Arasında Selam Veren Dedeyi Duygulandıran Hediye

İki polisin arasında selam veren dedeyi duygulandıran hediye (GÖRÜNTÜLÜ HABER)Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), (DHA) - BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171'inci yıl dönümü kutlama etkinliklerinde, iki polisin arasından verdiği selamla görenleri duygulandıran 91 yaşındaki Hüseyin Durmuş'a çekilen fotoğrafı hediye edildi.

İki polisin arasında selam veren dedeyi duygulandıran hediye (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), (DHA) - BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171'inci yıl dönümü kutlama etkinliklerinde, iki polisin arasından verdiği selamla görenleri duygulandıran 91 yaşındaki Hüseyin Durmuş'a çekilen fotoğrafı hediye edildi.

Orhangazi Doğan Haber Ajansı Muhabiri Hasan Bozbey'in, İlçe Cumhuriyet Meydanı'nda Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171'inci yıl dönümü etkinliklerinde çektiği fotoğrafla gündeme gelen Hüseyin Durmuş'u ilçe protokolü evinde ziyaret etti.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

4 çocuk babası olan Hüseyin Durmuş, protokol karşısında duygulu anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Hüseyin dede, ziyaret dolayısıyla fotoğrafı çeken DHA muhabiri Hasan Bozbey'e, ziyaretlerinden dolayı da ilçe protokolüne teşekkür etti. Hüseyin Durmuş, "Vatanımı ve milletime düşkün bir kişiliğim var. O gün istiklal marşı okunurken iki polis evladımın yanında içimden selam durmak geçti. Mutluyum. Yaşadığım duygularımı anlatamam bunun bu kadar büyüyeceğini sanmıyordum. Hepinize teşekkür ederim" diye konuştu.

Çeverçevelenen fotoğrafı Hüseyin dedeye hediye etti Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz, "Tükriye'nin zor günlerinde Hüseyin dede gibi vatan aşkıyla yaşayan topluma ihtiyacı var. Ben kendisini gönülden kutluyor, gazeteci Hasan Bozbey'i de tebrik ediyorum. Gerçekten hoş bir fotoğraf. Ölümsüzleştirilen bu kare Türkiye gündeminde büyük yer almıştı. Herkese örnek olacak bir davranıştır" dedi.

Fotoğrafı bastığı deklanşör ile sonsuzluğa armağan eden Bozbey, hediye edilen fotoğraf çerçevesini Hüseyin dede ile birlikte evin duvarına astı.

FOTOĞRAFLI

Görüntü Kodu: 1405selamduranamca

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğan Haber Ajansı Orhangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title