Haberler

Bursa- Hastane Önünde Cinayet; 2 Ölü

Bursa'da Ambulans şoförü İbrahim Güzelgöz, ayrıldığı eşi Fatma Y. ile birlikte yaşadığı öğrenilen Muhammer Kılıç ve oğlu Muhammet Enez Kılıç ile hastanenin acil sevrisi önünde tartıştıktan sonra kurşun yağmuruna tuttu.

Bursa'da Ambulans şoförü İbrahim Güzelgöz, ayrıldığı eşi Fatma Y. ile birlikte yaşadığı öğrenilen Muhammer Kılıç ve oğlu Muhammet Enez Kılıç ile hastanenin acil sevrisi önünde tartıştıktan sonra kurşun yağmuruna tuttu. Vücutlarına çok sayıda kurşun isabet eden baba oğul, hayatını kaybetti.

Olay saat 01.30 sıralarında Merkez Osmangazi ilçesi'nde bulunan Çekirge Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde meydana geldi. İddiaya göre Çekirge Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan Fatma Yılmaz'dan bir süre önce ayrılan ve Ankara'da Ambulans şoförü olarak çalışan İbrahim Güzelgöz (41) eski eşinin, bir süredir beraber yaşadığı Muhammer KIlıç(46) ile evlilik hazırlığı yaptığını öğrenince Fatma Y.'yi telefonla arayarak tartıştı. Tartışmanın ardından Ankara'dan, eski eşinin çalıştığı hastaneye gelen Güzelgöz, Fatma Y.'yi bulamayınca telefonla arayarak hastanede buluşmak istediğini söyledi. Telefonu Fatma Y,'den alan Muammer Kılıç, durumu konuşmak için hastaneye geleceğini söyleyerek telefonu kapattı. Hastanenin acil servisi önüne oğlu Muhammet Enez Kılıç (18) ile gelen Muhammer Kılıç, İbrahim Güzelgöz ile bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancayı çıkaran İbrahim Güzelgöz. Muammer Kılıç ve Muhammet Enez Kılıç'ın kafalarına birer kurşun sıktı, hastanede bulunan vatandaşların gözleri önünde yere yığılan baba

oğula müdahale etmek isteyen doktorları da tehdit ederek yanına yaklaştırmayan İbrahim Güzelgöz hastane polisinin uyarısına rağmen yerde yatan Muammer Kılıç ve Muhammet Enez Kılıç'a ateş etmeye devam etti. İbrahim Güzelgöz daha sonra silahını yere bıraktıktan sonra polise teslim oldu.

BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Olay sonrası hastanede bulunan vatandaşlar ise büyük panik yaşadı. Hastanedeki görevliler tarafından acil servise alınan Muammer Kılıç ve oğlu Muhammet Enez Kılıç doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından hastaneye gelen Fatma Y. ise sinir krizleri geçirdi

ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU

Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler olay yerinde yaptığı incelemelerde 24 adet boş kovan tespit etti. Muammer Kılıç ve oğlu Muhammet Enez Kılıç'ın cesetleri Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan İbrahim Güzelgöz'ün sorgusu devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Yılmaz Osmangazi Enez Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title