Haberler

Bursa Gökdeniz'in Bordo-mavi Hayali Gerçek Oldu

Gökdeniz'in bordo-mavi hayali gerçek olduBURSA'da yaşayan ve kas hastalığı nedeniyle 2.5 yaşından itibaren yürüyemeyen 6. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Gökdeniz Şahin'in, hayranı olduğu Trabzonsporlu futbolcularla tanışma ve fotoğraf çektirme özlemi sona erdi.

Gökdeniz'in bordo-mavi hayali gerçek oldu

BURSA'da yaşayan ve kas hastalığı nedeniyle 2.5 yaşından itibaren yürüyemeyen 6. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Gökdeniz Şahin'in, hayranı olduğu Trabzonsporlu futbolcularla tanışma ve fotoğraf çektirme özlemi sona erdi. Bordo-mavi formayı üzerinden çıkartmayan Gökdeniz'i bugün kaldığı evden alan Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Uğurlu otomobili ile Gökdeniz'i, Trabzonspor'un bu akşam deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçı öncesi kaldığı otele getirip fotbolcularla tantıştırdı. Gökdeniz'e futbolcular imzalı formada hediye etti.

Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesinde oturan Gülay-Mustafa Şahin çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan Gökdeniz 11 yıl önce sağlıklı dünyaya geldi. Gökdeniz'in kas hastası olduğu 2.5 yaşında tespit edildi. Ama iş işten geçmişti. Çünkü Gökdeniz artık tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdürmek zorundaydı. Buna rağmen okula annesi tarafından her gün okula getirilip-götüren Gökdeniz, futbola olan aşkını üzerinden çıkarmadığı bordo-mavi forma ile okul bahçesinde yapılan maçlarda kaleye geçerek gideriyordu.

ÖZLEMİ GİDERİLDİ\t

Gökdeniz Şahin'in en büyük özlemi Trabzonsporlu futbolcular ile tanışmak ve takımın kaptanı olan Kaleci Onur Kıvrak'ın eldiven ve formasını almaktı. Gökdeniz'in bu özlemi kendisini Trabzonspor'un bu akşam deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçı öncesi evinden otomobili ile alıp Trabzonspor'un kaldığı otele getiren Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Uğurlu tarafından giderildi. Gökdeniz'i babasıyla evinden alan Uğurlu otomobili ile kendilerini Trabzonspor'un kamp yaptığı otele getirip futbolcular ile tanıştırdı. Takım Kaptanı Onur, N'doye, Esteban, Rodellaga, Castillo, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Aytaç, Olcay, Zeki, Onazi, Mustafa Akbaş ve Uğur ile buluşan Gökdeniz'e, Takım Kaptanı Onur, forma ve kaşkol hediye etti. Onur, bu akşam giyeceği kaleci formasını ve eldivenlerini de Gökdeniz'e vereceğini söyledi. "Keşke biz Gökdeniz'in evine gelseydik" diyen Kaleci Onur, "Gökdeniz bizim kardeşimiz. Kendisini çok seviyoruz. Şunu bilsin ki ona hediye edeceğim eldivenler gol yemez" dedi.

Trabzonsporlu futbolculardan Rodallega ve N'doye de maç formasını vereceklerini söylediği Gökdeniz Şahin, "Hayatım boyunca bu anı unutmayacağım. Trabzonsporuma ve futbolcu ağabeylerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gökdeniz'in bu akşam Akhisar Belediyespor-Trabzonspor maçını izleyeceğini söyleyen Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Uğurlu, "Gökdeniz'in bir hayali vardı. Onu gerçekleştirmek için geldim. Trabzonspor'un oynayacağı bu akşamki maçı birlikte izleyeceğiz. Gökdeniz'in yüzü hep gülsün" şeklinde konutu.

Göründü dökümü

------------------------

-Gökdeniz ile evde röpertaj

-Okula gitmesi

-Okulda top oynaması

-Akhisar'a gitmek üzere evden alınması

-Otomobile binmesi

-Kardeşini öpmesi

-Trabzonsporlu futbolcular ile görüntüsü

-Detaylar

-Röportajlar

Haber: Faruk KAHRAMAN/BURSA (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title