Haberler

Bursa Erzurum Günleri'nde Çat Rüzgarı

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonunun Palandöken-Uludağ Buluşması sloganı ile düzenlediği ’Bursa Erzurum Günleri’ yapılan açılış töreniyle başladı.

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonunun Palandöken- Uludağ Buluşması sloganı ile düzenlediği 'Bursa Erzurum Günleri' yapılan açılış töreniyle başladı.

Bursa'da yaşayan Erzurumluların memleket özlemini gidermek, Bursalılara ise Erzurum'un kültürünü tanıtmak amacıyla Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Erzurum günlerine coşkulu bir törenle start verildi. Erzurum'un Çat İlçe Belediyesi de, söz konusu organizasyonda yer alarak göz doldurdu. Çat Belediyesi'ne ait tanıtım standı, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki en gösterişli ve en çok dikkat çeken stant oldu.

Erzurum Günleri organizasyonu kapsamında Çat Belediyesi'ne ait standı gezen konuklar, yöresel ürünleri yakından tanıma fırsatı bulurken, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ibrahim Erkal'ı da unutmadı. Stant girişine, üzerine "Seni Unutmayacağız" yazılı afiş astıran Başkan Kılıç, İbrahim Erkal'ın da Erzurum'a ait çok önemli bir değer olduğuna vurgu yaptı. Başkan Arif Hikmet Kılıç, Yardımcısı M. Mazhar Özdemir'le birlikte konuklarıyla özel olarak ilgilendiği Çat Belediyesi standında, ilçede hayata geçirilecek projelere dair görsellere de yer verdi.

KILIÇ: İLÇEMİZİ MARKALAŞTIRIYORUZ

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, dünyanın artık küreselleştiğini ve ülkelerle birlikte şehirlerin de birbirleriyle yarış halinde olduklarına dikkati çekerek, "Bu yarış markalaşma ve cazibe kazanma yarışıdır. Biz de kalkınma ve gelişme yolunda markalaşmaya büyük önem gösteren belediyeyiz. Bu bağlamda Erzurum'u ve Çat ilçemizi markalaştırmak için her fırsatı değerlendiriyor ve elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu'na söz konusu etkinlikten dolayı teşekkür eden Başkan Arif Hikmet Kılıç, Çat'ın farkını burada da ortaya koyduklarını dile getirerek, "Belediyemize ait tanıtım standı, denilebilir ki bu organizasyon çatısı altında en çok dikkat çeken stant oldu. Gösterilen ilgiye teşekkür diyorum" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Palandöken Erzurum Uludağ Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title