Haberler

4 İlin Emniyetinde Şube Müdürlerinin Görev Yerleri Değişti

Güncelleme:

Kayseri, Bursa, Trabzon ve Kocaeli'nin emniyet müdürlüklerinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlerinin de görev yerleri değişti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 5 şube müdürünün görevlerinden alınıp yerlerine yeni isimlerin getirilmesinin ardından başka görev değişiklikleri daha geldi.

4 İLDE EMNİYET DEPREMİ

Kayseri, Bursa, Trabzon ve Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu bazı illerin emniyet müdürlüklerinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube müdürlerinin de görev yerinin değiştiği öğrenildi.

BURSA'DA 3 ŞUBE MÜDÜRÜNÜN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde 3 şube müdürünün görev yerleri değiştirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet, Gasp ve Ahlak Bürolardan sorumlu Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Erol Turan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü oldu. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü İhsan Yıldız ise Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Muhabere Elektronik Şube Müdürü Ümit Erdoğan ise, Nilüfer Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.

VALİ'NİN TASARRUFU

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya atamaların Valiliğin tasarrufuyla gerçekleştirildiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trabzon Kayseri Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

Türkiyemokuman@hotmail.com:

Neden görevden aliniyorlar ve ne tesadüfdür ki bugune denk geliyor daha önce nerdeydi akliniz?? Tabi Yalaklik yapmadilar hükümete diye islerine gelmedi haber vermedi önceden bakanlara diye görevi kötüye kullanmis oldular hemen Yaziklar olsun size hirsizlar Tomar tomar parayida gelip de chp yada mhp yada cemaatmi koydu kasalarina gizlice??? Buna 10 Yasindaki cocuklar bile Inanmaz!!! Maduru oynamaya baslarlar simdi bizi yok etmeye calisiyolar da söylede böylede diye Allah din Mevlana Sehitler diye baslarlar simdi duygu sömürüsüne Yemiyoruz artik bunlari!!

56
2
yanıtYanıtla
cemaatçimelis20@hotmail.com:

emniyet zaten cemaatçi sen neyine güveniyosunda Fethullah Gülene kafa tutuyosun adamların dershanelerinin sana ne zararı vardıda uğraştın durdun alan memnun satan memnundu kara kara düşün dur şimdi senin gücün anca polise askere yeter ama unuttuğun bir şey var polis senin değil cemaatin polisi

22
23
yanıtYanıtla
ayşeaysesengor@yahoo.com.tr:

Hırsızların bizlerden çaldıkları milyar dolarlar zavallı emekliler ve asgari ücretlilerin maaşlarına yansıtılsaydı her halde en düşük emekli ve asgari ücretli maaşı en az 3 bin TL olurdu HARAM ZIKKIM OLSUN

37
3
yanıtYanıtla
MERTVANYASAM@HOTMAIL.COM:

AYSEyeAKSAMA KADAR OTOR ONUNBUN DEDIKODUSUNU YAP SONRADA 3000 MAAS ISTE OHH DEGMEYIN KEYFINE

yanıt0
yanıt0
ayhanayhanaaktuz@yahoo.com.tr:

cumhuriyet tarihi yolsuzluk rekoru 100 milyar Euro ne denir sizi kurban olduğum Allahıma havale ediyorum

35
2
yanıtYanıtla
ADLİ YARGI BASKI ALTINA ALINMIŞTIR.mht_kocer@:

5 AMİRİ ALMAK SUÇTUR, DOSYA DÜŞMÜŞTÜR. HUKUK BASKI ALTINA ALINMIŞTIR

26
6
yanıtYanıtla
DEPREMferhat inan@hotmail.com:

şey abi kim alıyor bunları görevden içişleri bakanı hala görevde mi

28
1
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

AKP'NİN ÇARKI İSTANBULDAN SONRA BURSAYI DA KAPLAMIŞ HERHALDE..! BAKALIM BU İŞİN KOKUSU BAŞKA NERELERDEN ÇIKACAK..! RABBİM HİÇ BİR İŞİ GİZLİ BIRAKIPTA KULLARINI ZORDA BIRAKMAZ; KENDİSİNDEN KORKMAYANLARINÇEVİRDİĞİ DOLAPLARI İŞTE BÖYLE AÇIK EDER..!

26
3
yanıtYanıtla
YAVUZ SULTAN SELİM HANm.tayyipcan@hotmail.com:

yaw ne sallıyorsunuz ne 100 milyar doları ulan böyle atan millet görmedim kesin türk degil ermeni kırmasısınız 100 milyar ufak bir rakam degil öyle kılavyede yazdıgınız gibi bitane bir iki sıfır hiç degil akıllı olun abartmayın.

6
22
yanıtYanıtla
YAVAŞ OLUN BEferhat inan@hotmail.com:

yav noli kafam karıştı

25
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title