Haberler

Bursa, Eker I Run Koşusu'na Hazırlanıyor

Güncelleme:

"Sağlıklı yaşam için koş" mottosu ile start alan Eker I Run Koşusu, 21 Eylül'de Bursa'da gerçekleşecek.


7'den 70'e birçok yaş kategorisinde spor ve eğlence dolu bir yarış vaat eden koşuya, yapılan her kayıttan 5 TL, Koruncuk (Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar ) Vakfı'na bağışlanacak…

Süt ve süt ürünleri konusunda tüketicilerini 37 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker, spora ve sporcuya desteğini sürdürüyor. Sponsor olduğu I Run Team ile yurtiçinde katıldığı tüm yarışlardan derece ile dönen Eker, şimdi de Bursa'da düzenlenecek olan koşuya sponsor oluyor. Spor markası Mizuno, Gençlik Spor Müdürlüğü, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de destekçiler arasında yer aldığı Eker I Run Koşusu, 21 Eylül Pazar günü saat 9:00'da start alacak. Koşunun sosyal sorumluluk partneri ise Koruncuk Vakfı. Yapılan her kayıttan 5 TL Koruncuk (Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar ) Vakfı'na bağışlanacak.

15K Parkuru, 5K Parkuru, ve Minik Adımlar Parkuru olmak üzere 3 ayrı parkurdan oluşan yarışın kayıtları 18 Eylül'e kadar internetten, son hafta Bursa Merkez'de kurulacak stantlardan yapılabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title