Haberler

Bursa Dili Boğazına Kaçan Futbolcuyu Masör Kurtardı

Dili boğazına kaçan futbolcuyu masör kurtardıYasin KESKİN KARACABEY (Bursa), (DHA)Spor Toto 3'üncü Lig ekibi Kozan Belediyespor'un futbolcusu Özgür Akıncı, maç sırasında bir anda yere yığıldı.

Dili boğazına kaçan futbolcuyu masör kurtardı

Yasin KESKİN KARACABEY (Bursa), (DHA)

Spor Toto 3'üncü Lig ekibi Kozan Belediyespor'un futbolcusu Özgür Akıncı, maç sırasında bir anda yere yığıldı. Hemen müdahale eden Karacabey Birlikspor masörü Mahmut Serçel, boğaza kaçan dili çıkararak genç futbolcunun hayatını kurtardı.

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Karacabey Birlikspor ile Kozan Belediyespor 26 Mart pazar günü mücadele etti. Mustafa Fehmi Gerçeker Stadı'nda oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan maça Özgür Akıncı'nın yaşadığı olay damga vurdu. 24 yaşındaki futbolcu karşılaşmanın 52'inci dakikasında rakibi ile girdiği mücadele sonrasında dili boğazına kaçtığı için bir anda yere yığıldı. Rakip ekip Karacabey Birlikspor'un masörü Mahmut Serçel tarafından ilk müdahalesi yapılan Özgür Akıncı'nın boğazına kaçan dili çıkarılıp nefes alması sağlandı. Daha sonra sahanın içine giren ambulans ile hastaneye kaldırılan Akıncı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

MAHMUT SERÇEL ÖZGÜR'ÜN NEFESSİZ KALDIĞINI GÖRÜNCE HAKEMİN GİR İŞARETİNİ BEKLEMEDEN SAHAYA GİRİP MÜDAHALE ETTİM

42 yıldır masörlük yapan ve milli takım ile Fenerbahçe gibi bir çok büyük kulüpte çalışan Mahmut Serçel, futbolcunun nefessiz kaldığını görünce hakemin gir işaretini beklemeden sahaya girerek müdahale ettiğini söyledi.

Daha önce de benzer olaylarla karşılaştığını dile getiren Serçel, Özgür'ün dilinin boğazına kaçtığını ve nefessiz kaldığını görünce müdahale ettim. Dişleri kilitlenmişti, çenesini açtım. Parmağımla boğazına kaçan dilini çıkardım. Daha önce de aynı şekilde bu tür olaylara karşılaştım. Onlara da aynı şekilde müdahale etmiştim diye konuştu.

ÖZGÜR AKINCI KARACABEY BİRLİKSPOR MASÖRÜ MAHMUT ABİ İLK MÜDAHALEYİ YAPMIŞ. SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ VE ŞÜKRANLARIMI SUNARIM

Futbolcu Özgür Akıncı ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda,Maçta talihsiz bir olay başıma geldi ve şuan iyiyim. Allah'a şükürler olsun arayan mesaj atan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Karacabey Birlikspor masörü Mahmut abi ilk müdahaleyi yapmış. Sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karacabey Kozan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title