Haberler

Bursa Devlet Hastanesinde Obezite Ameliyatı

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Bursa Devlet Hastanesinde obezite ameliyatları başladı.

Bursa Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ferhat Ferhatoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Op. Dr. Kazım Şenol, Op .Dr. Mustafa Kısakürek ve ekibinin yaptığı, halk dilinde "tüp mide ameliyatı" denilen operasyonla hastalarının midesinin küçültüldüğü söyledi.

Ferhatoğlu, yaklaşık 3 ay önce Emre Çukurova isimli hastalarının genel cerrahi polikliniğine başvurduğunu belirterek, "O tarihte hastamız 162 kilogram ağırlığındaydı ve sürekli diyet yaptığını ancak verdiği kiloları geri aldığını belirtti. Yaptığımız tetkikler ve değerlendirmeler neticesinde ameliyat olmasına engel bir durum olmadığı kanaatine vardık. Başarılı geçen ameliyatın arkasından hastamızı 5. günde taburcu ettik." ifadesini kullandı.

Çukurova ise daha önce birçok kez kilo vermeye çalıştığını, ama sonuç alamadığını, bu yöntemle 1 ayda 25 kilogram verdiğini, sağlıklı ve mutlu olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Sağlık

Bursa Devlet Hastanesi Çukurova Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title