Haberler

Bursa: Davut Güloğlu'ndan Görsel Şov

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 45. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında Kestel'de gerçekleştirilen ücretsiz halk konserinde sahne alan Davut Güloğlu, izleyenlerine tam bir görsel şölen yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 45. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında Kestel'de gerçekleştirilen ücretsiz halk konserinde sahne alan Davut Güloğlu, izleyenlerine tam bir görsel şölen yaşattı.

Bursa'da çekilen "Sev Kardeşim" dizisiyle oyunculuğu beğeni toplayan ve yeni albümü "Çat Çat" ile başarısını sürdüren Karadeniz müziğinin sevilen ismi Davut Güloğlu, "Dur orda dur" isimli singılıyla da yaza damgasını vurdu.

Başarılı sanatçının Kestel Plaza önünde vereceği konserin başlamasına saatler kala Kestel Meydanı'nı dolduran binlerce hayranı, Davut Güloğlu'nun sahneye çıkmasıyla birlikte 2 saat boyunca yerlerinde duramayarak oynadı. Beraberinde getirdiği 5 dansçıyla oldukça dinamik bir sahne performansı sergileyen sanatçı, sevilen şarkılarını görsel bir zenginlik eşliğinde söyledi. Kendisine has üslubuyla herkesin takdirini kazanan popüler sanatçı, konserinde sürprizlere de imza atarak, dizide beraber rol aldığı Bursalı küçük oyuncu Ege Tanman'ı ve bazı hayranlarını sahneye çıkardı.

Sempatik tavırları ve seyircilerle olan sıcak sohbetleriyle takdir toplayan Güloğlu'na konserin sonunda, yut dışında olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin adına Kestel Belediye Başkanı Yener Acar tarafından İznik çinileriyle süslü bir tabak hediye edildi.

Binlerce kişinin katıldığı konserde herhangi bir tatsızlık olmazken, elektriklerin kesilmesi Davut Güloğlu'nu sevenlerinden ayırmadı. Plazanın jeneratörleriyle ışıklandırma yapılarak konser 2 saat sürdü. Davut Güloğlu'nun dans grubu da konsere ayrı bir hava katarak Kestel halkının beğenisini kazandı. Güloğlu'na Kestel İlçesi Belediye Başkanı Yener Acer plaketle bir demet gül armağan etti. Mudanya İlçesi'nde çekimleri devam eden Sev Kardeşim isimli bir TV dizisinde rol alan çocuk oyuncu Ege ve ismi Güloğlu ile aşk dedikodularına karışan Yeliz Şar, sanatçıyı yalnız bırakmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title