Haberler

Bursa'dan Kaçırılan 65 Yaşındaki Adam Adana'da Bulundu

Güncelleme:

Bursa'dan 10 gün önce üzerinde yüklü miktarda parayla ortadan kaybolan 65 yaşındaki Kemal Ülgen, Adana'da sokak ortasında baygın halde bulundu.

Bursa'dan 10 gün önce üzerinde yüklü miktarda parayla ortadan kaybolan 65 yaşındaki Kemal Ülgen, Adana'da sokak ortasında baygın halde bulundu. Vücudunda işkence ve darp izleri olan Ülgen, hastanede tedavi altına alınırken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

POLİS ADANA'YA GÖTÜRÜLDÜĞÜNÜ TEPİT ETTİ

Şanlıurfalı Kemal Ülgen, Devlet Su İşleri'nden emekli olduktan sonra Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde yaşamaya başladı. Eylül ayının 15'inde evinden dolaşmak için çıkan Kemal Ülgen, ortadan kayboldu. Ülgen'in eve dönmemesi üzerine yakınları, Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulundu. Üzerinde yüklü miktarda parayla kaybolduğu iddia edilen Ülgen'i bulmak için çalışma başlatan polis, emekli işçinin kaçırılarak Adana'ya götürüldüğünü tespit etti.

SOKAKTA BAYGIN BULUNDU

Adana ve Bursa Emniyet Müdürlüklerine bağlı Yağma Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı geniş çaplı araştırma sonucu Kemal Ülgen, 21 Eylül sabahı Hürriyet Mahallesi'nde sokakta baygın halde bulundu. Vücudunda işkence ve darp izleri olan Ülgen, Adana Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi'nde tedavi altına alındı. İfadesine başvurulamayan Ülgen'in, üzerindeki para için kaçırıldığı ihtimali üzerinde duran polis, şüphelileri yakalamak için soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eylül 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Adanalı:

Ben bir adanalı olarak tiksindim artık bu şehirden

26
3
yanıtYanıtla
Bern:

Ben bir Türk olarak Türkiyeden tiksindim..

yanıt12
yanıt12
Konya42:

Yorum yapmak bos Adamin basina ne geldi bilen yok. . .

15
2
yanıtYanıtla
okan okka:

yine adana. . .

10
5
yanıtYanıtla
TC Malatyalı Mobil-ANDROID:

Adana insanı mert tir. Her olayı adanada maal etmemek lazım. Pkk ya da duruşunu gösterir bozgunculuk yapanada. Saçma sapan yorum yapmayı bırakın. Tarım baya gelişmiş olduğundan mevsimlik işçi lerini yoğun olması doğal bir durum dur.

7
3
yanıtYanıtla
Mm:

Mm

0
0
yanıtYanıtla
doğrusu:

adamcağız keyfinden yüklü parayla çıkmamış tehdit eden kişilere vermek için çıkmış yazık yazık oğlunun borcu yüzünden işkence yapmışlar ve adam kurtulamamış ne yazıkki allah kimseye hayırsız evlat vermesin kötü insanlarla karşılaştırmasın amin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title