Haberler

Bursa´dan Antalya´ya Bilgi ve Tecrübe Aktarılıyor

Güncelleme:

Yapılan davet üzerine Merinos AKKM Genel Koordinatörü ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Semih Pala, Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay ile Merinos AKKM ilgililerinden oluşan heyet, Antalya Kepez Belediyesince yaptırılan kongre ve kültür merkezinin işletim ve yönetimi ile ilgili bilgilendirme çalışması yaptı.

Antalya Kepez Belediyesi´nin daveti ile Antalya´ya giden Merinos AKKM Genel Koordinatörü ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Semih Pala, "Antalya Kepez Belediye Başkanı sayın Hakan Tütüncü´nün daveti üzerine Antalya Kepez´e arkadaşlarımızla beraber gittik ve yapılan büyük bir tesisin kongre merkezi olarak işletilmesine yönelik bilgi ve tecrübelerimizi aktardık. Tesisin işletilmesi ve yönetilmesi, sistemin kurulması konularında çok faydalı çalışmalar yaptık. Türkiye´nin en aktif ve en yoğun olarak kullanılan kongre ve kültür merkezi olan Merinos AKKM´nin yönetimi olarak "Bursa Modeli" olarak tanımladığımız, başarılı olmuş olan sistemimiz hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz, tavsiyelerde bulunuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Semih Pala Merinos Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title