Haberler

Bursa'daki Satırlı Cinayet

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ-Zanlının emniyeten adliyeye sevk edilmesi. Bursa'da satırlı cinayet- Antalya'da gözaltına alınan şüphelinin, 10 Ekim'de Bursa'daki evine gelerek alkol alan arkadaşını kavga sırasında satırla öldürdüğü ileri sürüldü Bursa'da, evine gelen arkadaşını kavga sırasında satırla öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp araziye attığı iddia edilen şüpheli, Antalya'da yakalandı.Alınan bilgiye göre, 10 Ekim'de merkez Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'ndeki evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan Savaş Yavuz'un (32) ailesi, bundan bir gün sonra polise kayıp başvurusunda bulundu.Bunun üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Yavuz'un Başaran Mahallesi'ndeki cam dükkanında yanında çalışan arkadaşı Hasan G'ye (46) ulaşmaya çalıştı.Hasan G'nin merkez Osmangazi ilçesi Avdancık Mahallesi'nde arı kovanları bulunduğunu öğrenerek, bölgedeki güvenlik kameralarının geriye dönük kayıtlarını inceleyen ekipler, Yavuz'a ait otomobili gördü. Bu aracı, Yıldırım'daki Doğa Parkı'nda bulan ekipler, Hasan G'nin kentte olmamasından da şüphelenerek onu aramaya başladı.Antalya'da gözaltına alınan Hasan G'nin üzerinden, başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik belgesi çıktı.Hasan G'nin ifadesinde, "10 Ekim'de evine gelen arkadaşı Savaş Yavuz ile kendisini alkol almaya zorlaması nedeniyle kavga ettiklerini, onu boğazını satırla kestikten sonra cesedini 12 parçaya ayırıp poşetlere koyarak Avdancık civarında 5 bölgeye attığını" söylediği öğrenildi.Zanlının tarif ettiği bölgelere giden ekipler, bu alanlardan kemik, kemik parçaları ve Yavuz'a ait kıyafetleri topladı.Ceset parçaları, inceleme için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title