Haberler

Bursa'daki Çatışma Anı Şehir Kameralarına da Yansıdı

Güncelleme:

Bursa'da tarihi Tophane Parkında iki grup arasında çıkan silahlı çatışma şehir kameralarına da yansıdı.

Bursa'da tarihi Tophane Parkı'nda iki grup arasında çıkan silahlı çatışma şehir kameralarına da yansıdı. Olayda bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İnegöl'de mobilya üretimiyle uğraşan Rıyazettin ve oğlu Erkan Serbest (33), Sakaryalı müteahhit Engin Hacılar ile fabrika yapımı için 320 bin liraya anlaştı.

İddiaya göre, sözleşmedeki tarihte inşaat bitmediği için Engin Hacılar ile Rıyazettin ve oğlu Erkan Serbest arasında anlaşmazlık çıktı. İki taraf da konuyu görüşmek için Osman Gazi türbesinin bulunduğu Tophane Parkı'nda buluştu. İki taraf da buluşma yerine silahlı ve arkadaşları ile geldi.

Yaklaşık 7-8 kişilik iki grup konuşurken tartışma başladı. Tartışma sonrası olayları uzaktan takip eden Engin Hacılar'ın arkadaşlarından 35 yaşındaki Tacettin Başoral ile Engin Serbest birbirlerine ateş etti. Başoral kasığından, Erkan Serbest ise göğsünden yaralandı.

Oğlunun vurulup yere düştüğünü gören İnegöl'ün Üçevler Mahallesi Muhtarı Rıyazettin Serbest daha sonra silahla Başoral'ın kafasına ateş etti. Başoral kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Erkan Serbest ise ağır yaralı olarak ameliyata alındı.

Polis, öfkeli baba Rıyazettin Serbest'i gözaltına aldı. Bazı kişilerin ise kavga ve çatışma anında kaçarak olay yerinden uzaklaşması dikkat çekti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hacılar Tophane İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title