Haberler

Bursa'da Zincirleme Kaza: 3 Yaralı

Bursa'da zincirleme kaza: 3 yaralı

BURSA'da dikkatsizlik ve yolun ıslak olması nedeniyle 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Merinos Kavşağı'nda 16 DB 878 plakalı otomobilin kimliği belirlenemeyen sürücüsü aşırı hız ve yol kenarındaki çimlerin sulanması nedeniyle karayolunun ıslanarak kayganlaşması sonucu sol şeritten giden Halim Yucak yönetimindeki 16 LB 823 plakalı otomobile yandan çarptı. Halim Yucak'a vuran aracın şoförü kaza yerinden kaçtı.

Öndeki iki aracın kaza yaptığını gören ve onlara çarpmamak için duran 16 AAH 22 plakalı kamyonete ise 52 yaşındaki Bayram Ali Ardıç yönetimindeki 16 ABP 68 plakalı kamyonet de yerlerin ıslak olması nedeniyle duramayarak çarptı. Daha sonra 25 EV 988 plakalı minibüs öndeki araçlara çarpmamak için ani fren yapınca, kontrolden çıktı. Önce bariyerlere vuran araç, savrularak tekrar bariyerlere vurarak durabildi.

Kazada yaralanan 16 ABP 68 plakalı kamyonetin sürücüsü Bayram Ali Ardıç ve yanında seyehat eden 66 yaşındaki Zeki Atalar ile 25 EV 988 plakalı araçta bulunan Özbekistan uyruklu 43 yaşındaki Aziz Mariyagil ambulanslarla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri başka bir kazaya sebebiyet vermemek için bat-çık kavşağının alt geçidini trafiğe kapatırken, kaza yerine gelen Bursa Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi'ne ait temizlik ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından yol, trafiğe açıldı.

Polis Kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Merinos Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title