Haberler

Bursa'da Yaşayan Kastamonulular, Toplantıda Buluştu

Bursa'da yaşayan Kastamonulular, Bursa Kastamonu Sanayici ve İşadamları derneğinin organizasyonunda biraraya geldi.

Bursa'da yaşayan Kastamonulular, Bursa Kastamonu Sanayici ve İşadamları derneğinin organizasyonunda biraraya geldi.

Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan derneğin yönetim kurulu başkanı Cüneyt Çalılık, amaçlarının hemşehrilerinin sevgi, saygı, birlik ve beraberliği artırmak, özel sektör ve kamuya ait kurum ve kuruluşlar arasında entegrasyon ve yardımlaşmayı temin etmek, ülkesel ve evrensel piyasalardaki rekabet gücünü artırarak uluslararası ekonomik sistemde etkin, belirgin ve kalıcı bir yer edinmelerini sağlamak, yeni istihdam alanları oluşturmak olduğunu söyledi.

Derneğin onursal başkanı İsmail Tiftik ise hızlı bir büyüme içinde olduklarını kaydederek, "Biz hemşehriciliği yeni öğreniyoruz. Bu kapsamda mevcut olan işadamlarını bulup ortaya çıkararak kalıcı çalışmaları amaçlamaktayız. Öte yandan en geç 15 gün içinde Nilüfer ve Mustafakemalpaşa'da dernek kurulacak inşallah. Bunun yanında kasım ayı sonunda Kastamonulular Federasyonu'nu kurmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

Toplantı, Başkan Çalılık'ın, Onursal Başkan İsmail Tiftik'e plaket sunumuyla sona erdi. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Tiftik Kastamonu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title