Haberler

Bursa'da Uyuşturucu Can Aldı

Bursa'da, uyuşturucu komasına girdiği öne sürülen 31 yaşındaki Ünal Üstünel, 5 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bursa'da, uyuşturucu komasına girdiği öne sürülen 31 yaşındaki Ünal Üstünel, 5 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Üstünel'in cenazesi, otopsinin ardındoan toprağa verildi.

Merkez Gürsu İlçe Belediyesi'nde bir süre çalışan Ünal Üstünel, sürekli uyuşturucu kullandığı için buradan ayrıldı. Bir süredir çalışmayan ve alkol ve uyuşturucu kullanmaya devam eden Üstünel, 5 gün önce alkollü olarak evine geldi. Saat 22.00 sıralarında evden ayrılan Üstünel, bir süre sonra baygın olarak bulundu. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan bekar olan Ünal Üstünel, 5 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gördükten sonra dün gece yaşamını yitirdi. Yakınları, bonzai ve uyuşturucu hap da kullanan Üstünel'in tedaviyi reddettiğini öne sürdü.

Bursa Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Üstünel'in cenazesi, bugün Gürsu İlçesi'nde Kurtuluş Camisi'nde öğle vakti kılınan namazdan sonra toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title