Haberler

Bursa'da Uçmayan Kalmasın

Güncelleme:

Anadolu jet, Bursa - Erzurum ve Bursa – Trabzon hatlarını 10 mart'ta açıyor.

Anadolu Jet, Türkiye'nin en önemli sanayi şehirlerinden biri olan Bursa'yı Erzurum ve Trabzon ile buluşturuyor. 10 Mart 2015 itibariyle başlayacak Anadolu Jet Bursa - Trabzon ve Bursa - Erzurum seferleri haftada üç gün karşılıklı olarak yapılacak.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret eden Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim Doğan 10 Mart'ta Erzurum ve Trabzon'a başlatacakları uçak seferleri ile ilgili bilgi verirken Burulaş A.Ş. Genel Müdürü Levent Fidansoy ise 1 ay boyunca Anadolu Jet'ten biletli yolcuları otobüsler ile ücretsiz taşıyacaklarının müjdesini verdi.

Uluşehir Bursa'yı Erzurum ve Trabzon'a direkt uçuşlarla bir birine bağlayacak olan Anadolu Jet firmasına teşekkür eden Vali Karaloğlu: "Bursa turizm potansiyeli çok yüksek olan illerden bir tanesi. Turizmin her çeşidini yapmak bu kentte mümkün. Her çeşit turizmi bu şehirde yapmamız gerekir, potansiyelimiz var. Bu potansiyeli bugüne kadar tam olarak kullandığımız söylenemez. Bunu kullanabilmenin yollarından en önemlisi de Bursa'nın ulaşılabilirliğini, erişebilirliğini güçlendirmemiz lazım. Bunun en kestirme yolu da hava yolu. Anadolu Jet firması başlattığı bu seferler ile şehrimize yeni bir ivme kazandıracaktır. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.


Anadolu Jet, 10 Mart 2015 itibariyle başlayacağı direkt uçuşları ile Bursalıları ve Bursa iş dünyasını Karadeniz'e ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük ili olan Erzurum'a en ekonomik ve konforlu şekilde ulaştırıyor.

Sanayi şehri Bursa'nın marka kent olma yolunda attığı önemli bir adıma da vesile olacak yeni hat açılışları ile Bursalılar artık havayolu ulaşımının konforuna uzun mesafeler kat etmeden kendi şehirlerinden erişebilecek.

Anadolu Jet'in yeni Bursa - Erzurum uçuşları çarşamba, cuma ve pazar, Bursa - Trabzon uçuşları ise pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri karşılıklı olarak düzenlenecek.

Kent Meydanı / Yenişehir Havaalanı arasında çalışan 80 hatlı Burulaş Otobüsleri Anadolu Jet biletli yolcuyu 1 ay boyunca ücretsiz taşıyacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Trabzon Erzurum Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

bilirkişi:

bursa sanayi şehri de peki erzurum trabzon ?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title